vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Igår 28 nov
STÄLL IN KANALER

SF Kanalen

 • 6.8IMDb
  Pippi Långstrump på de sju haven
  6.8IMDb1970, Äventyr, Barnprogram

  En dag kommer en flaskpost till Pippi. Flaskan innehåller ett meddelande från hennes pappa, kapten Långstrump, som fångats av sjörövare i Söderhavet och nu ber sin starka dotter om hjälp. Pippi tvekar inte en sekund.

 • 6.3IMDb
  Cornelis
  6.3IMDb2010, Biografi, Drama, Musik

  En naken, ärlig och kärleksfull skildring av ett unikt konstnärskap, där vi får följa och uppleva stora delar av Cornelis Vreeswijks breda musikalster. Men den skildrar också människan Cornelis som hela sitt liv sökte efter kärlek och bekräftelse.

 • ANNONS
 • Kronblom - Hans liv och leverne
  1947, Komedi

  Kronblom ligger helst på sofflocket och tar igen sig. Men han tvingas upp när några lömska tjuvar härjar i Vinkelboda, och den girige Rovlund samtidigt vill åt hans gård.

 • 5.7IMDb
  Blackjack
  5.7IMDb1990, Drama

  Om livet i dansbandssvängen. Inger återvänder till sin hemort och där väntar kärleken, besvikelserna och danskrogen. På helgen träffas alla på det dansställe som gäller för kvällen. Allt är som gjort för intriger vänner emellan.

 • ANNONS
 • 91:an Karlsson
  1946, Komedi

  Här möter vi värnpliktige 91:an Karlsson som råkar ut för äventyr runt regementet i småstaden Sålunda. Det blir en rad förvecklingar, inte sällan orsakade av 87:an Axelsson, som också är hans rival om vackra hembiträdet Elviras gunst.

 • ANNONS
 • Emil & Ida i Lönneberga
  2013, Äventyr, Barnprogram, Komedi

  I Katthult, i Lönneberga, i Småland dbor Emil och hans lillasyster Ida tillsammans med pappa Anton, mamma Alma, drängen Alfred och pigan Lina. Emil är en rar liten gosse som gärna vill hjälpa till, men hans hjälpsamhet blir ofta till något hyss.

 • 6.4IMDb
  Madicken på Junibacken
  6.4IMDb1980, Drama, Dramakomedi, Komedi

  Madicken bor på Junibacken med sin familj. Madicken är en påhittig tjej som ständigt råkar ut för en massa äventyr.

 • 6.5IMDb
  Kådisbellan
  6.5IMDb1993, Drama

  Roland växer upp i Vasastan i Stockholm på 1920-talet där hans föräldrar driver en tobaksaffär. Rolands far Fritiof är socialist och hans mor Zipa är judinna, även hon aktiv i den politiska kampen. Under disk i affären säljer hon kondomer, vilket är olagligt. I skolan har Roland det svårt, men nä...

 • 5.2IMDb
  Se upp för dårarna
  5.2IMDb2006, Komedi

  Yasmin Demiroglus pappa, Sinan tvingades att lämna sitt hemland Turkiet där han var thoraxkirurg. I Sverige har han fått jobb som tunnelbaneförare. Yasmin är fast besluten att inte gå i sin fars fotspår och söker därför till Polishögskolan.

 • 7.3IMDb
  Det nya landet
  7.3IMDb2000, Drama

  Hjältarna Massoud och Ali, tillsammans med Louise, en före detta Fröken Sverige, reser genom det svenska sommarlandskapet och får oss att se Sverige, svenskarna, invandrarna och våra ideal ur ett helt nytt perspektiv.

 • 8.1IMDb
  Smultronstället
  8.1IMDb1957, Drama

  Professorn Isak Borg är på väg i bil till Lund där han ska promoveras till jubeldoktor. Medan det svenska landskapet passerar förbi drömmer han sig tillbaka i det förflutna och återupplever gamla missräkningar och smultronställen.

 • 6.5IMDb
  Driver dagg faller regn
  6.5IMDb1946, Drama, Romantik

  Storbonden Germund planerar bröllop för sin dotter med Mats på Eliasgården och allt verkar gå enligt planerna. Men Marit träffar spelmannen Jon, en oäkting som förtrollar ungdomen med sin fiol.

 • ANNONS
 • 6.2IMDb
  Snabba cash - Livet deluxe
  6.2IMDb2013, Kriminaldrama, Thriller

  Den tredje filmen om brott och straff i Stockholms undre värld. Medan JW ligger lågt utomlands planerar Jorge en jättestöt. Samtidigt dras Radovans dotter Natalie in i ett dödligt spel om makten inom den serbiska maffian.

 • 5.5IMDb
  Hip hip hurra!
  5.5IMDb1987, Biografi, Drama

  Skagen i Danmark, sent 1800-tal. Konstnären Søren Krøyer har kommit till konstnärsparet Anna och Michael Ancher för att måla - och för att leva. Kring honom samlas en brokig skara konstnärer och andra människor. Søren har stora framgångar och gifter sig med den vackra Marie, men mörka moln börjar...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy