vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Måndag 30 jan
STÄLL IN KANALER

TV4 Film

 • 6.3IMDb
  Forever in My Heart
  6.3IMDbDrama, Romantik

  Jenna och Charlie möttes när de jobbade tillsammans på ett hotell på Irland. Men trots att kärleken spirade hade de olika framtidsplaner som höll dem isär när hon åkte hem till USA. Men nu, fem år senare, för Jennas jobb henne tillbaka till Irland där hon snart återser Charlie. Frågan är om deras...

 • 5.1IMDb
  Love's Second Chance
  5.1IMDbRomantik

  Stylisten Rose som jobbar med mode i New York. Hon återvänder till sin lilla hemstad när hennes familj måste ta ett beslut om vad de ska göra med mormors second hand-butik som hon efterlämnade när hon gick bort. I samma veva träffar Rose på Cole, en gammal kärlek från high school, och plötsligt ö...

 • ANNONS
 • 6.3IMDb
  A Winter Getaway
  6.3IMDbRomantik

  Joe är en helt vanlig kille som får en omåttligt lyxig resa i present av sin förmögne vän Alan. Han blir guidad av Courtney som jobbar som researrangör åt miljonärer som vill ha något utöver det vanliga. De båda kommer väldigt bra överens, men Courtney är inte imponerad av pengar, och Joe fundera...

 • 6.8IMDb
  One Chance
  6.8IMDb2013, Biografi, Dramakomedi

  Den sanna historien om den brittiske tenoren Paul Potts som blev världsberömd över en natt efter sin medverkan i Britain's Got Talent 2007. Han blev genast ett fenomen på YouTube och gick sedan vidare och vann hela tävlingen.

 • ANNONS
 • 6.5IMDb
  The Program
  6.5IMDb2015, Biografi, Drama

  Historien om tävlingscyklisten Lance Armstrong. Armstrongs vilja att vinna var så stark att den drev honom till att utföra oförlåtliga handlingar och svika alla som trodde på honom. Hans liv avslöjar den bistra verkligheten.

 • ANNONS
 • 6.1IMDb
  Guldkompassen
  6.1IMDb2007, Äventyr, Barnprogram, Fantasy

  Den 11-åriga Lyra bor i en parallell värld till vår. När hennes bästa vän blir kidnappad beger hon sig ut på en lång, farofylld resa mot Nordpolen för att rädda honom från en mystisk organisation som utför experiment på kidnappade barn.

 • 5.4IMDb
  The Ex
  5.4IMDb2006, Komedi

  Tom, en ständigt lågpresterande man, tar anställning på sin svärfars reklambyrå och blir kollega med Chip - en framgångsrik rullstolsburen man, som också råkar vara Toms fru Sofias före detta pojkvän.

 • 6.6IMDb
  Pride and Glory
  6.6IMDb2008, Kriminaldrama

  Sanning och lojalitet kolliderar i detta actiondrama, när fyra poliser blir brutalt mördade och spåren leder rakt in i en New York-familj där polisyrket har gått i arv i flera generationer.

 • 8.0IMDb
  Slumdog Millionaire
  8.0IMDb2008, Dramakomedi

  Genom flashbacks får vi se den indiske killen Jamals livshistoria medan han är med i en mycket rafflande omgång av Vem vill bli miljonär? i indisk tv.

 • 7.1IMDb
  Side Effects
  7.1IMDb2013, Drama, Thriller

  Psykiatrikern Jon Banks hjälper den deprimerade Emily och ordinerar en ny experimentell medicin. Emily blir åter lycklig tillsammans med sin man Martin. Men en kväll blir Martin knivmördad. På brottsplatsen finns Emily, som inte minns någonting.

 • On Set!
  Diskussion, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 8, S1:A8

  Utvecklingen av superhjältedräkter och fakta om "The Dressmaker".

 • On Set!
  Diskussion, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 9, S1:A9

  Några av de mest kontroversiella filmerna, "The Birth of a Nation" och kostymdesigns i "The Beguiled."

 • ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy