vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Måndag 05 jun
STÄLL IN KANALER

V Film Action

 • Mumien - återkomsten
  6.4IMDbÄventyr, Action, Fantasy

  Imhotep är tillbaka. Hans mumie finns nu på The British Museum. Imhotep svor att den som öppnade hans grav skulle belönas med en plågsam död. Våra hjältar Rick och Evelyn finns med på hans dödslista, men det gör också deras son Alex...

 • Spider-Man: No Way Home
  8.2IMDbKomedi, Äventyr, Action, Fantasy

  Spider-Mans identitet avslöjas och han kan inte längre skilja sitt vanliga liv från sitt superhjälteliv.

 • ANNONS
 • The Divergent Series: Allegiant
  5.7IMDbÄventyr, Action, Science fiction

  Tris och Four tar sig in i en helt ny värld, långt farligare än något de tidigare upplevt. Tris måste nu fly tillsammans med Four och ta sig bortom den höga mur som omringar Chicago. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

 • Nerve
  6.5IMDbThriller, Action

  När gymnasietjejen Vee får frågan av spelet Nerve - 'Are you a watcher or a player?', bestämmer hon sig för att gå med i vad som verkar vara en harmlös onlineversion av sanning eller konsekvens, minus sanningsdelen. Men snart eskalerar spelet till farliga nivåer.

 • ANNONS
 • Jurassic Park
  8.2IMDbThriller, Äventyr, Action, Science fiction

  Den excentriske mångmiljonären John Hammond bjuder in två dinosaurieexperter till sin nöjespark på en ö utanför Costa Rica. Hammond har lyckats skapa levande dinosaurier genom att klona DNA från förhistoriska insekter.

 • ANNONS
 • Moonfall
  5.1IMDbÄventyr, Action, Science fiction

  En mystisk kraft kastar månen ur sin omloppsbana och skickar den på en kollisionskurs mot jorden. Med bara några veckor innan världen kan förintas är NASA-chefen och före detta astronauten, Jo Fowler, övertygad om att hon har nyckeln som kan rädda världen. Men bara en astronaut och en konspiratio...

 • Tracers
  5.6IMDbThriller, Action

  Cam är ett dödsföraktande cykelbud i New York vars liv förändras helt då han stöter ihop med Nikki. Hon ingår i ett gäng som använder parkour för att göra stötar runt om i staden. Och Cam, som är skuldsatt, ser en möjlighet till ett bättre liv.

 • Survivor
  5.6IMDbThriller, Action

  Kate Abbott är anställd på utrikesdepartementet och har stationerats i London. När någon försöker sätta dit henne för brott hon inte har begått, måste hon rentvå sitt namn och samtidigt stoppa en stor attack mot Times Square.

 • The Bourne Supremacy
  7.7IMDbThriller, Action

  Två år efter hans framgångsrika flykt från Frankrike lever Jason Bourne ett idylliskt liv i Goa tillsammans med Marie. Men när han misstänks för mordet på två CIA-agenter i Berlin kommer hans förflutna åter ikapp honom.

 • Triple Threat
  5.6IMDbAction, Kampsport

  När en miljonärs dotter blir offer för en mordkonspiration måste tre legosoldater samarbeta för att rädda henne från de professionella mördarna som jagar henne. Det livsfarliga uppdraget ger också legosoldaterna möjlighet att utkräva hämnd för massmordet på befolkningen i deras hemby.

 • Renegades
  5.5IMDbThriller, Action

  Ett team Navy SEALS på uppdrag i ett krigshärjat Europa upptäcker en värdefull guldskatt på botten av en sjö. I ett försök att hjälpa lokalbefolkningen går de emot sina order för att bärga guldet och återlämna det till sin rättmätiga ägare. Men det hela tar en dödlig vändning när fienden upptäcke...

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy