vidare till tv.nu
ANNONS
Måndag 23 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Action

 • 8.1IMDb
  Catch Me if You Can
  8.1IMDb2002, Dramakomedi, Kriminaldrama

  Frank Abagnale är den yngste att stå på FBI:s lista över efterlysta. Före sin nittonde födelsedag lyckas han lura till sig miljontals amerikansk dollar och låsas vara pilot, läkare och advokat.

 • 6.4IMDb
  Suedi
  6.4IMDb2021, Komedi

  Vad skulle du göra om du hittade 30 miljoner kronor? När Mahmod gör just detta vet han exakt vad han ska göra; skaffa sig en ny identitet och bli sedd som en svensk, eller som man säger i orten, en Suedi.

 • 6.7IMDb
  Jumanji: The Next Level
  6.7IMDb2019, Action, Äventyr, Fantasy, Komedi

  Gänget är tillbaka i Jumanji: The Next Level, men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farliga...

 • 3.9IMDb
  Holmes & Watson
  3.9IMDb2018, Komedi, Mysterium

  Den legendariska detektiven Sherlock Holmes och hans partner doktor Watson återvänder i en komisk version av Arthur Conan Doyles klassiker. Den omaka duon slår sina kloka huvuden ihop och löser ännu ett mysterium, och denna gång är det självaste drottning Victoria som är i knipa.

 • 6.3IMDb
  The Truth Matters
  6.3IMDb2017, Drama

  Efter terrorattackerna 11/9 2001 beslutar president George W. Bush att USA ska invadera Irak för att störta Saddam Hussein. I Washington accepterar de flesta journalister presidentens motiveringar, men en grupp i journalistkåren börjar gräva djupare. Med gemensamma krafter lyckas de avslöja hur m...

 • 7.6IMDb
  Only the Brave
  7.6IMDb2017, Äventyr, Drama

  Filmen berättar den sanna historien om Granite Mountain Hotshots som gjorde vad inga andra brandmän i någon amerikansk stads räddningstjänst någonsin hade gjort när de skapade rubriker under sitt arbete med att släcka skogsbränder.

 • 6.1IMDb
  Stockholm
  6.1IMDb2018, Dramakomedi, Kriminaldrama

  Alla känner till bankrånet som gav upphov till begreppet Stockholmssyndromet - att gisslan litade mer på rånarna än på myndigheter och polis. Den svarta dramakomedin Stockholm är inspirerad av gisslanhistorien som skakade världen. Lars Nyström stegar in på Kreditbanken i yvig peruk och cowboyhatt...

 • 6.3IMDb
  Good Kill
  6.3IMDb2014, Drama, Krig

  Tom Egan jobbar numera som drönarpilot och dödar fienden med en fjärrkontroll, för att sedan gå hem och leva ett normalt familjeliv. På senare tid har han dock börjat ifrågasätta sitt uppdrag. Skapar han måhända fler terrorister än han oskadliggör?

 • 5.2IMDb
  In the Earth
  5.2IMDb2021, Skräck, Thriller

  Medan världen letar efter ett botemedel mot ett katastrofalt virus, ger sig en forskare och en parkscout ut i skogen. Under natten blir deras uppdrag en skrämmande resa genom mörkrets hjärta.

 • 5.6IMDb
  Pixels
  5.6IMDb2015, Action, Animerat, Äventyr, Fantasy, Komedi, Science fiction

  När utomjordingar misstolkar videoklipp från arkadspel som krigsförklaringar, bestämmer de sig för att anfalla jorden. För att kunna rädda världen kontaktar presidenten sin barndomsvän, tidigare arkadmästaren Sam Brenner.

 • 6.5IMDb
  The Mechanic
  6.5IMDb2011, Action, Thriller

  Efter hans mentor mördas, accepterar en lönnmördare mannens son som lärling, så att de båda kan få en blodig revansch. Frågan är om de har förmågan att hålla huvudet kallt?

 • 5.7IMDb
  Mechanic: Resurrection
  5.7IMDb2016, Action, Äventyr, Thriller

  Efter att ha iscensatt sin död tror Arthur Bishop att han lämnat kontraktsmördarbranschen. Men när hans nemesis Crain behöver en yrkesmördare förändras allt. Crain vet exakt hur han ska få Bishop att återvända - den kvinna Bishop har fått känslor för är i fara.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer