vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Måndag 06 feb
STÄLL IN KANALER

V Film Action

 • 7.2IMDb
  The Hunger Games
  7.2IMDb2012, Action, Äventyr, Science fiction

  I ett dystopiskt samhälle där tonåringar slåss på liv och död i det direktsända evenemanget Hungerspelen bestämmer sig 14-åriga Katniss Everdeen för att ta sin lillasysters plats på arenan för att rädda hennes liv.

 • 5.4IMDb
  Voyagers
  5.4IMDb2021, Science fiction, Thriller

  När mänsklighetens framtid står på spel, inleder en grupp unga män och kvinnor, framavlade för intelligens och lydnad, en expedition för att kolonisera en avlägsen planet. Men när oroande hemligheter om uppdraget kommer upp till ytan, trotsar de sin träning och börjar utforska sin innersta mest p...

 • ANNONS
 • 5.3IMDb
  Twilight
  5.3IMDb2008, Fantasy, Romantik, Thriller

  Den unga enstöringen Bella flyttar till sin pappa i en sömnig och regnig liten stad och blir kär i vampyren Edward vars familj har avstått från att dricka blod.

 • 7.6IMDb
  Illusionisten
  7.6IMDb2006, Drama, Mysterium

  Trollkarlen Eisenheim försöker vinna tillbaka sin ungdomskärlek, Sophie von Teschen, som även är kronprins Leopolds blivande fru.

 • ANNONS
 • 7.6IMDb
  Only the Brave
  7.6IMDb2017, Äventyr, Drama

  Filmen berättar den sanna historien om Granite Mountain Hotshots som gjorde vad inga andra brandmän i någon amerikansk stads räddningstjänst någonsin hade gjort när de skapade rubriker under sitt arbete med att släcka skogsbränder.

 • ANNONS
 • 5.1IMDb
  Moonfall
  5.1IMDb2022, Action, Äventyr, Science fiction

  En mystisk kraft kastar månen ur sin omloppsbana och skickar den på en kollisionskurs mot jorden. Med bara några veckor innan världen kan förintas är NASA-chefen och före detta astronauten, Jo Fowler, övertygad om att hon har nyckeln som kan rädda världen. Men bara en astronaut och en konspiratio...

 • 5.7IMDb
  Bloodshot
  5.7IMDb2020, Action, Äventyr, Fantasy

  Soldaten Ray Garrison har nyligen dödats i strid men fått livet tillbaka - nu som supermänniskan Bloodshot. Med en armé av nanoteknologi i sina vener är han en ostoppbar kraft - starkare än någonsin och med en förmåga att självläka direkt. Men företaget som återuppväckte honom, RST corporation, k...

 • 4.9IMDb
  Fantasy Island
  4.9IMDb2020, Skräck, Thriller

  Den gåtfulle Mr. Roarke uppfyller sina gästers hemliga drömmar på en lyxig men avlägsen tropisk resort. Men när fantasierna förvandlas till mardrömmar tvingas gästerna försöka lösa öns mysterium för att undkomma med livet i behåll.

 • 6.3IMDb
  Spider-Man 3
  6.3IMDb2007, Action, Äventyr, Fantasy

  Peter Parker har precis börjat få ordning på sitt liv när han möter på motstånd på tre fronter, hans forne vän Harry vill hämnas sin fars död, ett sandmonster hotar staden och ovanpå allt knakar hans förhållande till Mary Jane av utomjordiska skäl.

 • 6.8IMDb
  Nordvest
  6.8IMDb2013, Action, Kriminaldrama

  Artonåringen Casper bor i Nordvest, ett av Köpenhamns fattigaste områden. När han ser chansen till att ta sig högre upp i den kriminella näringskedjan tar han den. Innan han vet ordet av befinner han sig i en värld av droger, våld och prostitution.

 • 6.8IMDb
  Boss Level
  6.8IMDb2021, Action, Science fiction, Thriller

  Roy Pulver, en före detta elitsoldat, är fångad i en oupphörlig tidsloop som alltid slutar med hans död. Nu måste han inte bara bryta sig fri från tidsloopen, utan även överleva den.

 • 7.6IMDb
  Illusionisten
  7.6IMDb2006, Drama, Mysterium

  Trollkarlen Eisenheim försöker vinna tillbaka sin ungdomskärlek, Sophie von Teschen, som även är kronprins Leopolds blivande fru.

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy