vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Söndag 05 feb
STÄLL IN KANALER

V Film Action

 • 6.6IMDb
  Crocodile Dundee
  6.6IMDb1986, Komedi

  New York-reportern Sue åker till Australien för att träffa och intervjua Michael J Crocodile Dundee, en man som har en egen safariverksamhet och som just överlevt en krokodilattack.

 • 6.9IMDb
  Jumanji: Welcome to the Jungle
  6.9IMDb2017, Action, Äventyr, Fantasy, Komedi

  Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en m...

 • ANNONS
 • 5.7IMDb
  Crocodile Dundee II
  5.7IMDb1988, Komedi

  När krokodiljägaren Mikes flickvän Sue jagas av gansters tar Mike med henne till Australien. När de skumma typerna följer efter får Mike visa dem vem det är som bestämmer i vildmarken.

 • 7.2IMDb
  The Hunger Games
  7.2IMDb2012, Action, Äventyr, Science fiction

  I ett dystopiskt samhälle där tonåringar slåss på liv och död i det direktsända evenemanget Hungerspelen bestämmer sig 14-åriga Katniss Everdeen för att ta sin lillasysters plats på arenan för att rädda hennes liv.

 • ANNONS
 • 6.9IMDb
  The Amazing Spider-Man
  6.9IMDb2012, Action, Äventyr, Thriller

  Peter Parker hittar en ledtråd som kan hjälpa honom att förstå varför hans föräldrar försvann när han var ung. Hans väg sätter honom på kollisionskurs med Dr Curt Connors, sin fars tidigare partner.

 • ANNONS
 • 5.4IMDb
  Voyagers
  5.4IMDb2021, Science fiction, Thriller

  När mänsklighetens framtid står på spel, inleder en grupp unga män och kvinnor, framavlade för intelligens och lydnad, en expedition för att kolonisera en avlägsen planet. Men när oroande hemligheter om uppdraget kommer upp till ytan, trotsar de sin träning och börjar utforska sin innersta mest p...

 • 4.7IMDb
  13 Minutes
  4.7IMDb2021, Drama, Thriller

  Det är en helt vanlig vårdag i Oklahoma, invånarna i småstaden Minninnewah är vana vid oväder, så blåsten är inget att höja på ögonbrynen för. Inte förrän det uppdagas att en rekordstark tornado är på väg in, och att befolkningen har blott 13 minuter på sig att söka skydd.

 • 6.8IMDb
  Four Brothers
  6.8IMDb2005, Action, Kriminaldrama

  Några bröder enas för att hämnas mordet på sin adoptivmamma och en tät berättelse om brödraskap, svek och hämnd rullas upp.

 • 5.3IMDb
  Overdrive
  5.3IMDb2017, Action, Thriller

  Bröderna Andrew och Garrett Foster är inte bara vansinnigt skickliga bilförare, de är också kända för att vara världens i särklass bästa biltjuvar. I Marseille stjäl de maffiabossen Jacomo Moriers pärla, en sällsynt och ovärderlig Bugatti från 1937. Morier beslutar att använda brödernas talanger ...

 • 5.1IMDb
  Moonfall
  5.1IMDb2022, Action, Äventyr, Science fiction

  En mystisk kraft kastar månen ur sin omloppsbana och skickar den på en kollisionskurs mot jorden. Med bara några veckor innan världen kan förintas är NASA-chefen och före detta astronauten, Jo Fowler, övertygad om att hon har nyckeln som kan rädda världen. Men bara en astronaut och en konspiratio...

 • 4.9IMDb
  Fantasy Island
  4.9IMDb2020, Skräck, Thriller

  Den gåtfulle Mr. Roarke uppfyller sina gästers hemliga drömmar på en lyxig men avlägsen tropisk resort. Men när fantasierna förvandlas till mardrömmar tvingas gästerna försöka lösa öns mysterium för att undkomma med livet i behåll.

 • 5.7IMDb
  Bloodshot
  5.7IMDb2020, Action, Äventyr, Fantasy

  Soldaten Ray Garrison har nyligen dödats i strid men fått livet tillbaka - nu som supermänniskan Bloodshot. Med en armé av nanoteknologi i sina vener är han en ostoppbar kraft - starkare än någonsin och med en förmåga att självläka direkt. Men företaget som återuppväckte honom, RST corporation, k...

 • ANNONS
 • 6.9IMDb
  The Amazing Spider-Man
  6.9IMDb2012, Action, Äventyr, Thriller

  Peter Parker hittar en ledtråd som kan hjälpa honom att förstå varför hans föräldrar försvann när han var ung. Hans väg sätter honom på kollisionskurs med Dr Curt Connors, sin fars tidigare partner.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy