vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Torsdag 01 jun
STÄLL IN KANALER

V Film Action

 • Mean Machine
  6.4IMDbDramakomedi

  David Meehan är lagledare för det engelska fotbollslaget. Han är Englands största hjälte tills han förlorar allt. Efter rykten om att ha fixat ett matchresultat super han ner sig och blir till slut satt i fängelse. Men då börjar saker förändra sig.

 • Fair Game
  6.8IMDbThriller, Drama, Dramadokumentär

  Någon läcker till media att Valerie Plame är en hemlig CIA-agent och hon hamnar på löpsedlarna efter att hennes man skrivit en kontroversiell artikel i tidningen New York Times.

 • ANNONS
 • Sausage Party
  6.1IMDb2017, Komedi, Äventyr, Animerat

  En korv leder en grupp livsmedelsprodukter från en stormarknad i sökandet efter sanningen om deras ursprung och vad som egentligen händer när de blir utvalda att lämna affären. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

 • Mumien
  7.1IMDbÄventyr, Action, Fantasy

  En grupp skattjägare åker på expedition till Sahara öknen år 1925. När de snubblar över en uråldrig grav återupplivar de oavsiktligen en 3000 år gammal förbannelse, som förkroppsligas av en hämndfull reinkarnation av en egyptisk präst.

 • ANNONS
 • The Fast and the Furious: Tokyo Drift
  6.0IMDbAction

  Streetracing-killen Sean flyttar till sin pappa i Tokyo, där han lär känna amerikanen Twinkie och testar en ny stil: driftracing.

 • ANNONS
 • Mitt i plåten!
  6.2IMDbKomedi

  Spänn på dubbla säkerhetsbälten och häng med på världens snabbaste och mest olagliga bilrace. I tävlingen är alla tricks tillåtna och den som är först i mål kammar hem storkovan.

 • The Brothers Bloom
  6.7IMDb2013, Äventyr, Dramakomedi, Romantik

  En mästerbedragare faller för den excentriska arvtagerskan, som han och hans bror har valt för sitt sista svindleri innan de lägger sina lömska karriärer på hyllan.

 • Abduction
  5.1IMDbThriller, Action

  Nathan Harper hittar av en slump en bild på sig själv på en hemsida för försvunna personer och förstår att hela hans identitet är fabricerad. Just som han börjar pussla ihop sin sanna identitet blir han måltavla för en grupp mördare.

 • The Eagle
  6.2IMDb2014, Äventyr, Action, Historiskt drama

  En romersk soldat beger sig tillsammans med sin slav mot Skotska högländerna, för att hämta den sedan länge försvunne Nionde Legionens emblem och därmed återupprätta sin fars ära.

 • Uncharted
  6.3IMDbÄventyr, Action

  Den unge och gatusmarte Nathan Drake försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor "Sully" Sullivan. Duon ger sig ut på ett actionfyllt äventyr som utspelar sig över hela världen för att hitta "den största skatten som aldrig hittats", samtidigt som de följer ledtrådar för att hi...

 • Dawn of the Dead
  7.3IMDb2012, Skräck

  När blodtörstiga zombier börjar erövra världen söker en grupp människor, däribland Anna och Kenneth, skydd inne i ett köpcentrum. Till en början är allt frid och fröjd, men sakta men säkert börjar deras lilla fristad att brista i sömmarna.

 • Ghost Rider: Spirit of Vengeance
  4.3IMDbAction, Fantasy

  Johnny Blaze är tillbaka och kämpar fortfarande med sin förbannelse som djävulens prisjägare, men den här gången kanske han riskerar allt då han slår sig ihop med ledaren av en grupp rebelliska munkar för att rädda en ung pojke från djävulen.

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy