vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Igår 08 feb
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • 7.8IMDb
  Call Me by Your Name
  7.8IMDb2017, Drama, Romantik

  I Italien sommaren 1983 blir en ung amerikansk-italienare förälskad i en amerikansk student som kommer för att studera och bo hos hans familj. Tillsammans upplever de en oförglömlig sommar - full av musik, mat och kärlek - som för evigt kommer att förändra dem.

 • 5.7IMDb
  The Last Shift
  5.7IMDb2020, Dramakomedi

  Stanleys sista pass på snabbmatshaket där han jobbar får en oväntad vändning när han lär känna en ung, afroamerikansk kille som ska ta över efter honom.

 • ANNONS
 • 7.1IMDb
  Everybody's Fine
  7.1IMDb2009, Dramakomedi

  En änkling ger sig ut på en resa för att åter knyta an till sina vuxna barn. Han upptäcker att deras liv är långt ifrån perfekta.

 • 6.9IMDb
  Robin Hood: Prince of Thieves
  6.9IMDb1991, Action, Äventyr, Drama

  Efter att ha blivit tillfångatagen under korstågen rymmer Robin av Locksley med vännen Azzem och återvänder hem till England. Under tiden Robin suttit fången har hans far mördats av sheriffen av Nottingham och Robin bestämmer sig för att hämnas.

 • ANNONS
 • 7.1IMDb
  Megan Leavey
  7.1IMDb2017, Biografi, Drama, Krig

  En ung marinkårskorpral har ett alldeles speciellt band med sin militärhund och som tillsammans med den har räddat många liv under sin tjänstgöring i Irak. Under sin tid inom militären genomförde Megan och Rex mer än 100 uppdrag tills en explosion en dag skadar dem och sätter deras öde i stor fara.

 • ANNONS
 • 7.2IMDb
  American Hustle
  7.2IMDb2013, Dramakomedi, Kriminaldrama

  Bedragaren Irving och hans förföriska kumpan Sydney tvingas att arbeta för karriärhungrige FBI-agenten DiMaso för att undvika straff. Tvugna att infiltrera New Jersey maffian befinner de sig snart i en värld som är både farlig och förtrollande.

 • 6.4IMDb
  The Company You Keep
  6.4IMDb2012, Thriller

  Jim Grant har gjort en hyfsad karriär som småstadsadvokat. En dag ber en vän till honom att hjälpa en kvinna vid namn Sharon Solarz som blivit arresterad. Jim vill inte ta sig an fallet och vill heller inte ange varför, men blir inblandad ändå.

 • 6.5IMDb
  Memoria
  6.5IMDb2021, Drama

  I den Guldpalmsvinnande och visionära regissören Apichatpong Weerasethakuls första engelskspråkiga film gör Tilda Swinton huvudrollen. Hon spelar en skotsk kvinna som efter att ha börjat höra en hög smäll varje morgon, beger sig ut på en både sinnlig och faktisk resa i den colombianska djungeln.

 • 6.7IMDb
  Burden
  6.7IMDb2018, Drama

  En före detta medlem i Ku Klux Klan lär sig tolerans genom kärlek och tro när han får hjälp av en afroamerikansk pastor.

 • 6.5IMDb
  Sykt lykkelig
  6.5IMDb2010, Drama, Dramakomedi, Komedi

  För Kaja är familjen det viktigaste i världen. Hon är ständigt positiv, trots att hon lever tillsammans med en man som helst jagar med polarna och som vägrar ha sex med henne för att hon inte är speciellt attraktiv längre. Men men, så är det bara. Men när det perfekta paret flyttar in i grannhuse...

 • 5.0IMDb
  Mainstream
  5.0IMDb2020, Dramakomedi

  Frankie, en ung, vilsen kvinna, finner kändisskap och framgång på internet när hon börjar spela in och ladda upp videoklipp tillsammans med en karismatisk främling.

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy