vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Imorgon 30 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • The Last Shift
  5.7IMDb2021, Dramakomedi

  Stanleys sista pass på snabbmatshaket där han jobbar får en oväntad vändning när han lär känna en ung, afroamerikansk kille som ska ta över efter honom.

 • Säg aldrig aldrig
  5.8IMDbDrama, Komedi, Romantisk komedi

  Den själviska mäklaren Oren Little vill inget hellre än att sälja ett sista hus och gå i pension. Men då dyker hans son plötsligt upp och lämnar av ett barnbarn som Oren inte ens visste att han hade och Orens liv vänds upp och ned.

 • ANNONS
 • The Kids Are All Right
  7.0IMDbDramakomedi, LGBTQ

  Det lesbiska paret Nic och Jules har två barn som blivit till genom konstgjord befruktning. När dottern ska börja college vill hon träffa sin biologiske far och efter en tid lyckas hon hitta honom.

 • The Reader
  7.6IMDbDrama, Romantik

  Tonårige Michael har en affär med en äldre kvinna i efterkrigstidens Tyskland - tio år senare möts de igen när hon står åtalad för nazistbrott.

 • ANNONS
 • American Hustle
  7.2IMDbKriminaldrama, Dramakomedi

  Bedragaren Irving och hans förföriska kumpan Sydney tvingas att arbeta för karriärhungrige FBI-agenten DiMaso för att undvika straff. Tvugna att infiltrera New Jersey maffian befinner de sig snart i en värld som är både farlig och förtrollande.

 • ANNONS
 • All My Puny Sorrows
  6.0IMDbDrama

  Den hjärtskärande och tumultartade historien om två systrar som älskar varandra men som samtidigt är varandras fiender. Den ena systern är hyllad konsertpianist och besatt av att ta livet av sig och den andra systern är en kämpande författare som när hon brottas med systerns beslut gör djupa insi...

 • Parallella mödrar
  7.1IMDbDrama

  Förstföderskorna Janis och Ana har två saker gemensamt: båda är singlar vars graviditeter var oplanerade. De känner inte varandra men hamnar i samma sal på sjukhuset. Janis som är mitt uppe i livet ångrar ingenting och ser fram mot barnets ankomst. Tonåriga Ana är rädd och osäker men vill inte be...

 • Promising Young Woman
  7.5IMDb2022, Thriller, Svart komedi

  Alla sa att Cassie var en lovande ung kvinna, tills en mystisk händelse plötsligt ändrade riktningen för hennes framtid. Men ingenting i Cassies liv är vad det verkar vara: hon är grymt smart, obarmhärtigt listig och hon lever ett hemligt dubbelliv om natten. Nu är ett oväntat möte på väg att ge ...

 • Suite française
  7.0IMDbKrig, Romantik, Historiskt drama

  Året är 1940 och nazisterna har påbörjat sin ockupation av Frankrike. Den vackra Lucille väntar på besked om sin tillfångatagne make. Snart får en stilig tysk officer upp ögonen för Lucille och snart inleds en förrädisk kärleksaffär.

 • King Kong
  7.2IMDbÄventyr, Action, Fantasy

  Ett filmteam utforskar den mystiska ön Skull Island och stöter på förhistoriska bestar och en gigantisk gorilla .

 • The Infiltrator
  7.0IMDbThriller, Kriminaldrama, Biografi

  Den amerikanske tullagenten Robert Mazur upptäcker ett pengatvättssystem som involverar den colombianske knarkkungen Pablo Escobar. Robert Mazur bestämmer sig för att gå undercover under namnet Bob Musella för att lära sig mer om hur allting hänger ihop.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy