vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Imorgon 31 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • The Reader
  7.6IMDbDrama, Romantik

  Tonårige Michael har en affär med en äldre kvinna i efterkrigstidens Tyskland - tio år senare möts de igen när hon står åtalad för nazistbrott.

 • All My Puny Sorrows
  6.0IMDbDrama

  Den hjärtskärande och tumultartade historien om två systrar som älskar varandra men som samtidigt är varandras fiender. Den ena systern är hyllad konsertpianist och besatt av att ta livet av sig och den andra systern är en kämpande författare som när hon brottas med systerns beslut gör djupa insi...

 • ANNONS
 • American Hustle
  7.2IMDbKriminaldrama, Dramakomedi

  Bedragaren Irving och hans förföriska kumpan Sydney tvingas att arbeta för karriärhungrige FBI-agenten DiMaso för att undvika straff. Tvugna att infiltrera New Jersey maffian befinner de sig snart i en värld som är både farlig och förtrollande.

 • Unga Astrid
  7.1IMDbBiografi, Historiskt drama

  När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Den här berättelsen är en fri tolkning av när en ung Astrid, trots tidens förv...

 • ANNONS
 • Moonlight
  7.4IMDbDrama, LGBTQ

  Porträtt av en ung mans liv från barndomen till vuxen ålder, när han växer upp i ett tufft område utanför Miami. Vi följer hans kamp om att finna sin plats i denna värld och får en tidlös historia om mänsklig kontakt och om de ögonblick och krafter som formar våra liv och gör oss till dem vi är.

 • ANNONS
 • King Kong
  7.2IMDbÄventyr, Action, Fantasy

  Ett filmteam utforskar den mystiska ön Skull Island och stöter på förhistoriska bestar och en gigantisk gorilla .

 • The Infiltrator
  7.0IMDbThriller, Kriminaldrama, Biografi

  Den amerikanske tullagenten Robert Mazur upptäcker ett pengatvättssystem som involverar den colombianske knarkkungen Pablo Escobar. Robert Mazur bestämmer sig för att gå undercover under namnet Bob Musella för att lära sig mer om hur allting hänger ihop.

 • The Dry
  6.8IMDbKriminaldrama, Mysterium

  Kriminalpolisen Aaron Falk återvänder till hans torkdrabbade hemstad för en tragisk begravning. Men hans återkomst öppnar upp ett årtionde gammalt sår - det olösta dödsfallet av en tonårstjej.

 • Book of Love
  5.5IMDbRomantisk komedi

  Henry Coppers nya bok är ett fiasko, och Henry själv förkrossad av försäljningssiffrorna. När han får veta att den gjort succé i Mexiko är det förstås en lättnad, och han åker dit för en promotionturné.

 • Wind River
  7.7IMDb2018, Thriller, Kriminaldrama, Mysterium

  En flicka av uramerikanskt ursprung hittas död av lokale viltvårdaren Cory Lambert. För att lösa fallet skickar FBI Jane Banner från Las Vegas-kontoret, som anländer i en vräkig suv. Tillsammans tvingas detta högst omaka par att samarbeta i jakten på mördaren.

 • The Woman King
  6.8IMDbÄventyr, Action, Krig, Historiskt drama

  Historien om de kvinnliga krigare som skyddade det afrikanska kungariket Dahomey. Följ general Naniscas episka resa när hon tränar nästa generation rekryter och förbereder dem att bekämpa en fiende som vill förstöra deras sätt att leva.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy