vidare till tv.nu
ANNONS
Onsdag 18 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • 5.8IMDb
  Nine
  5.8IMDb2009, Musikal, Romantik

  Den medelålders regissören Guido Contini kämpar för att avsluta sin nya film. Men det är inte lätt och det huvudsakliga problemet är mängden kvinnor i hans liv. Hans fru Luisa, älskarinnan Carla och musan Claudia är bara några av dem.

 • 5.4IMDb
  My Better Halves
  5.4IMDb2020, Fantasy, Komedi

  När författaren Charles Condomine stöter på svårigheter att anpassa sin senaste roman till film, anlitar han spiritualisten madame Arcadi i jakt på inspiration. Men hans plan går fel när hon oavsiktligt frammanar hans döda ex-frus ande.

 • 7.1IMDb
  Megan Leavey
  7.1IMDb2017, Biografi, Drama, Krig

  En ung marinkårskorpral har ett alldeles speciellt band med sin militärhund och som tillsammans med den har räddat många liv under sin tjänstgöring i Irak. Under sin tid inom militären genomförde Megan och Rex mer än 100 uppdrag tills en explosion en dag skadar dem och sätter deras öde i stor fara.

 • 6.7IMDb
  Den andra systern Boleyn
  6.7IMDb2008, Historiskt drama

  De två vackra systrarna Anne och Mary slåss om att vinna kung Henrik VIII:s uppmärksamhet i 1500-talets England.

 • 7.0IMDb
  The Trip
  7.0IMDb2010, Komedi

  Matkritikern Steve Coogan och hans resekamrat Rob Brydon ger varandra gliringar och fäller klipska kommentarer, medan de besöker ställen att äta på i norra England.

 • 8.1IMDb
  Spotlight
  8.1IMDb2015, Drama

  Berättelsen om tidningen Boston Globes Pulitzerprisbelönade utredning där de ihärdiga journalisterna i tidningens 'Spotlight'-team börjar gräva i påståenden om övergrepp inom katolska kyrkan.

 • 5.9IMDb
  French Exit
  5.9IMDb2020, Dramakomedi

  Ett åldrande socialitetslejon som lever på det som knappt finns kvar av hennes arv flyttar till en liten lägenhet i Paris tillsammans med sin son och katt.

 • 6.7IMDb
  Gold
  6.7IMDb2016, Äventyr, Drama

  Kenny Wells är en modern guldletare, lurendrejare och drömmare på en desperata jakt efter det stora genombrottet. Med endast ett fåtal alternativ kvar innan total konkurs slår han sig ihop med en lika misslyckad geolog för att lyckas genomföra ett grandiost försök att finna en stor guldfyndighet ...

 • 5.7IMDb
  Silent Night
  5.7IMDb2021, Skräck, Svart komedi

  Nell, Simon och deras son Art är redo att välkomna familj och vänner till vad som ska bli den perfekta julfesten. Perfekt utöver en detalj: Alla kommer att dö.

 • 6.6IMDb
  Juliet, Naked
  6.6IMDb2018, Musik, Romantisk komedi

  Musiknörden Duncan har snöat in på den bortglömda artisten Tucker Crowe. Duncans flickvän Annie har aldrig insett Crowes storhet. Ett oväntat snedsteg leder till att Annie och Duncan gör slut, samtidigt som en oslipad version av Tucker Crowes mest kända album kommer ut. Duncan går upp i varv över...

 • 6.9IMDb
  Chinese Puzzle
  6.9IMDb2013, Dramakomedi, Romantik

  Xaviers är en 40-årig tvåbarnspappa som tycker att livet är komplicerat. Hans liv vänds upp och ner när mamman till hans barn flyttar till New York, så några månader senare flyttar han efter.

 • 6.9IMDb
  12 Mighty Orphans
  6.9IMDb2021, Historiskt drama

  Den sanna historien om Mighty Mites, amerikanska fotbollslaget från ett barnhem i Fort Worth som under den stora depressionen gick från att spela utan skor, eller till och med boll, till delstatsmästerskapet. Deras vilja och driv inspirerade ett helt land och fångade till och med president Frankl...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer