vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Onsdag 22 mar
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • Now You See Me
  7.2IMDb2013, Dramakomedi, Mysterium, Thriller

  FBI:s främsta detektiver hamnar, tillsammans med Interpol, i ett katt och råtta-spel med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Dessa magiker lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik, med korrupta affärsmän som offer.

 • Safe Haven
  6.6IMDb2013, Drama, Romantik, Thriller

  Den unga, vackra Katie dyker upp i Southport och omsluts snabbt av ett mysterium som får invånarna att ifrågasätta hennes förflutna. Katies inåtvända natur håller människor på avstånd.

 • ANNONS
 • Now You See Me 2
  6.4IMDb2016, Äventyr, Komedi

  Ett år efter att ha lurat FBI och vunnit publikens gunst med sina magiska Robin Hood-spektakler dyker illusionisterna upp igen för att göra en comebackföreställning i hopp om att avslöja en teknologimagnats oetiska metoder. Mannen bakom deras försvinnandenummer är ingen annan än Walter Mabry, ett...

 • A Royal Affair
  7.5IMDb2012, Drama, Historiskt drama, Romantik

  Den sanna berättelsen om kärlekstriangeln mellan den allt mer vanvettige danske kungen Christian VII, hovläkaren Struensee, som är en man av upplysning och idealism, och den unga men viljestarka drottningen Caroline Mathilda.

 • ANNONS
 • Top Gun
  6.9IMDb1986, Action, Äventyr

  Stridspiloten Pete Maverick Mitchell rekryteras till TOP GUN för att utbildas till världens bästa stridspilot och förälskar sig i en civilanställd instruktör. Vad väljer Mitchell: kärleken eller drömjobbet?

 • ANNONS
 • Out Stealing Horses
  6.5IMDb2019, Drama

  Efter mer än femtio år i Sverige flyttar änklingen Trond år 1999 tillbaka till Norge, nära den plats vid gränsen mellan brödraländerna där han 1948 upplevde en sommar som han helst vill glömma. Han var då 15 år och upplevde en sommar med död och svek då ett barn skjöts ihjäl och hans far lämnade ...

 • The Breakfast Club
  7.8IMDb1985, Dramakomedi, Komedi

  I en skola får olydiga elever som straff sitta kvar på lördagen. Fem ungdomar, från olika socialgrupper, blir tvungna att tillbringa en hel dag i samma rum!

 • The Humans
  6.2IMDb2021, Dramakomedi

  Det är thanksgiving, och Erik Blake samlar hela familjen för en stor middag i hans dotters lägenhet på Manhattan. Långväga resenärer möter storstadslivet. Generationer sluts samman. Alla spridda livsöden är samlade för en middag i tacksamhetens namn. När mörkret ger sig till känna utanför fönstre...

 • The Bleeder
  6.5IMDb2016, Biografi, Historiskt drama

  Chuck Wepner, Bayonne Bleeder, var New Jerseys stolthet. En man som gick femton rundor i ringen med Muhammad Ali. Men före allt detta var Chuck Wepner en spritförsäljare vars liv förändrades över natten då han blev utvald till en titelmatch. Det är början på en vild åktur med konsekvenserna av pl...

 • Miss Viborg
  6.5IMDb2021, Drama

  Förtidspensionären och före detta skönhetsdrottningen, Solvej, lever helt isolerat med bekanta rutiner och odlar gamla krossade drömmar. På sin pensionärsmoppe drar hon runt med hunden Poul Reichhardt och kompletterar förtidspensionen med försäljning av sina receptbelagda piller i närområdet.

 • The Eagle
  6.2IMDb2011, Action, Äventyr, Historiskt drama

  En romersk soldat beger sig tillsammans med sin slav mot Skotska högländerna, för att hämta den sedan länge försvunne Nionde Legionens emblem och därmed återupprätta sin fars ära.

 • The Immigrant
  6.6IMDb2013, Historiskt drama

  Efter att Ewas syster satts i karantän på Ellis Island tvingas tvingas Ewa ge sig ut själv på Manhattans osäkra gator. Hon faller snabbt offer för den charmige, men grymme Bruno, som tvingar henne till prostitution.

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy