vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Tisdag 14 feb
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • 5.3IMDb
  Kärleken checkar in
  5.3IMDb2002, Romantisk komedi

  En framgångsrik politiker faller för en städerska som jobbar på ett hotell efter att han misstagit henne för att vara gäst där.

 • 6.6IMDb
  Mitt stora feta grekiska bröllop
  6.6IMDb2002, Romantisk komedi

  Toula är sin grekiska familjs värsta mardröm: Hon är 30 år och ännu inte gift. När Toula börjar jobba på en resebyrå möter hon den charmige Ian Miller. Det är bara ett problem: Han är inte grek. Toula måste försöka dölja Ian för sin familj.

 • ANNONS
 • 6.2IMDb
  No Strings Attached
  6.2IMDb2011, Romantisk komedi

  Emma och Adam är goda vänner sedan lång tid tillbaka, men efter att de hamnar i säng med varandra blir deras relation plötsligt mycket komplicerad - klarar de att kombinera vänskap och sex?

 • 7.5IMDb
  The Big Sick
  7.5IMDb2017, Romantisk komedi

  Kumail vet redan innan han träffar Emily att det inte är okomplicerat att övervinna uråldriga traditioner och skyhöga förväntningar hos sin familj. Föräldrarnas högsta önskan är nämligen att han utbildar sig till advokat och gifter sig med en välutbildad tjej av pakistanskt ursprung. Istället bli...

 • ANNONS
 • 6.3IMDb
  The Broken Hearts Gallery
  6.3IMDb2020, Romantisk komedi

  Efter att ha blivit dumpad beslutar sig Lucy för att starta ett galleri där människor kan lämna saker från tidigare relationer. Snart sprids ryktet och erbjuder en ny start för alla romantiker där ute, inklusive Lucy själv.

 • ANNONS
 • 5.3IMDb
  Can You Keep a Secret?
  5.3IMDb2019, Romantisk komedi

  Emma är övertygad om att planet hon sitter på ska krascha så hon börjar avslöja sina innersta hemligheter till en främling på planet. Eller rättare sagt hon tror att han är en främling.

 • 6.5IMDb
  Mamma Mia!
  6.5IMDb2008, Musikalkomedi

  Till en bakgrund av klassiska ABBA-sånger får vi här i filmversionen av succémusikalen träffa den tjugoåriga Sophie som bor på en liten grekisk ö. Efter att ha läst sin mors gamla dagbok försöker Sophie utreda vem av tre olika män som är hennes far.

 • 6.4IMDb
  Finding You
  6.4IMDb2021, Romantisk komedi

  Violinisten Finley Sinclair reser till en irländsk kustby för att studera utomlands. På det Bed & Breakfast som drivs av hennes värdfamilj möter hon den fängslande och ihärdiga filmstjärnan Beckett Rush.

 • 5.7IMDb
  Wild Mountain Thyme
  5.7IMDb2020, Romantisk komedi

  Den envisa bonden Rosemary Muldoon har beslutat sig att vinna grannen Anthony Reillys kärlek. Problemet är att Anthony verkar ha ärvt en familjeförbannelse och förblir omedveten om sin vackra beundrare.

 • 7.8IMDb
  Unga kvinnor
  7.8IMDb2019, Drama, Dramakomedi

  En tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor i efterdyningarna av det amerikanska inbördeskriget.

 • 6.3IMDb
  Eternal Beauty
  6.3IMDb2019, Dramakomedi, Romantik

  Janes liv tar en oväntad vändning när hon blir lämnad vid altaret. Hon bryter ihop och hamnar i en schizofren värld i 20 år, där kärlek, både verklig och påhittad, och familjerelationer kolliderar.

 • 7.4IMDb
  C'mon C'mon
  7.4IMDb2021, Drama

  När Johnnys syster ber honom ta hand om sin systerson Jesse under en tid har han inget annat val än att låta pojken följa med på en jobbresa. Nu måste Johnny för första gången i livet själv ta hand om ett barn. Jesse är en utmaning - ovanligt verbal och klartänkt, men som andra nioåringar balanse...

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy