vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Torsdag 08 jun
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • The Best of Me
  6.6IMDb2016, Drama, Romantik

  En man och en kvinna återförenas 20 år efter att deras tonårsförälskelse slutat i katastrof. Hemligheter och skuld kommer upp till ytan, men också de gamla känslorna...

 • The Glass Castle
  7.1IMDbDrama, Biografi

  En ung kvinna växer upp i en dysfunktionell familj som ständigt är på rymmen från FBI. I en fattig miljö uppfostras hon och hennes tre syskon av en alkoholiserad men påhittig pappa som berättar magiska historier för att distrahera barnen från allt elände, och en självisk och frikyrklig mamma som ...

 • ANNONS
 • The Commitments
  7.6IMDb2020, Musik, Dramakomedi, Soul

  En bandmanager med storslagna framtidsdrömmar letar efter soulmusiker i Dublin och startar ett lokalt band med massor av talang - men helt utan erfarenhet.

 • You're Not You
  7.3IMDbDrama

  Bec är en slarvig och ganska självisk collegestudent utan direkt riktning. Kate är en berömd klassisk pianist som just fått diagnosen ALS, en obotlig muskelsjukdom. När Kate anställer Bec som sin vårdare blir det starten för en osannolik vänskap.

 • ANNONS
 • Draft Day
  6.8IMDbDrama

  Sonny jobbar för det amerikanska fotbollslaget Cleveland Brown och pressas hårt av lagets ägare att göra en deal med den alla tror blir nästa stora stjärna, Bo Ballahan. Men en mindre känd spelare försöker övertyga Sonny att välja honom.

 • ANNONS
 • The Secret Man
  6.4IMDb2021, Biografi, Historiskt drama

  Året är 1972 och den meriterade FBI-agenten Mark Felt snuvas på att ta över byrån efter den bortgångne J. Edgar Hoover. Han kontaktar journalisterna Carl Bernstein och Bob Woodward på Washington Post och berättar att han har information om Watergate-affären. President Nixon får avgå och den anony...

 • Tracks
  7.1IMDbÄventyr, Dramadokumentär

  Robyn Davidson är en äventyrare som år 1975 vandrade 270 mil genom den ändlösa australiska öknen med två dromedarer och en hund för att ta ett dopp i Indiska oceanen.

 • Best Sellers
  6.2IMDbDramakomedi

  Harris Shaw, en surmulen och grinig pensionerad författare går motvilligt med på att bege sig på en sista bokturné för att hjälpa Lucy, en ung förläggare i början på karriären.

 • Lady M
  6.8IMDbHistoriskt drama

  Det är 1800-tal i England, och unga Lady Macbeth säljs som livegen hustru till en äldre godsherre. Hon hålls isolerad från omvärlden, men vägrar finna sig i sin påtvingade ensamhet. När hon inleder en affär med en av sin mans anställda flammar livsgnistan upp till en okontrollerbar låga, och snar...

 • The Hunger Games
  7.2IMDbÄventyr, Action, Science fiction

  I ett dystopiskt samhälle där tonåringar slåss på liv och död i det direktsända evenemanget Hungerspelen bestämmer sig 14-åriga Katniss Everdeen för att ta sin lillasysters plats på arenan för att rädda hennes liv.

 • Bullet Train
  7.3IMDbThriller, Komedi, Action

  Lönnmördaren Ladybug är fast besluten att göra ett lyckat jobb efter en rad tidigare misslyckade uppdrag. Ödet har dock andra planer, då Ladybugs senaste uppdrag ställer honom mot dödliga motståndare från hela världen - alla med liknande, om än motstridiga, mål - på världens snabbaste tåg.

 • Där kräftorna sjunger
  7.2IMDbThriller, Drama, Mysterium

  En berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne "Träskflickan" och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon d...

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy