vidare till tv.nu
ANNONS
Torsdag 19 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • 6.7IMDb
  Den andra systern Boleyn
  6.7IMDb2008, Historiskt drama

  De två vackra systrarna Anne och Mary slåss om att vinna kung Henrik VIII:s uppmärksamhet i 1500-talets England.

 • 8.1IMDb
  Spotlight
  8.1IMDb2015, Drama

  Berättelsen om tidningen Boston Globes Pulitzerprisbelönade utredning där de ihärdiga journalisterna i tidningens 'Spotlight'-team börjar gräva i påståenden om övergrepp inom katolska kyrkan.

 • 7.0IMDb
  The Trip
  7.0IMDb2010, Komedi

  Matkritikern Steve Coogan och hans resekamrat Rob Brydon ger varandra gliringar och fäller klipska kommentarer, medan de besöker ställen att äta på i norra England.

 • 8.2IMDb
  A Beautiful Mind
  8.2IMDb2001, Biografi, Drama

  Den sanna historien om nobelpristagaren i ekonomi, John Forbes Nash Jr. Filmen utspelar sig mestadels under 50-talet då Forbes Nash Jr. formulerade sin matematiska teori, den så kallade Game Theory, som han senare kulle tilldelas Nobelpriset för.

 • 6.8IMDb
  Before We Go
  6.8IMDb2014, Dramakomedi, Romantik

  Två främlingar på Manhattan blir under en kväll varandras närmast förtrogna när oväntade äventyr tvingar dem att konfrontera sina rädslor och ta kontroll över sina liv.

 • 5.9IMDb
  The Racer
  5.9IMDb2020, Drama

  Den erfarna tävlingscyklisten Dom Chabol upplever de tre mest dramatiska dagarna av sitt liv och potentiellt slutet av sin karriär under öppningen av Tour de France 1998.

 • 6.6IMDb
  Juliet, Naked
  6.6IMDb2018, Musik, Romantisk komedi

  Musiknörden Duncan har snöat in på den bortglömda artisten Tucker Crowe. Duncans flickvän Annie har aldrig insett Crowes storhet. Ett oväntat snedsteg leder till att Annie och Duncan gör slut, samtidigt som en oslipad version av Tucker Crowes mest kända album kommer ut. Duncan går upp i varv över...

 • 6.9IMDb
  12 Mighty Orphans
  6.9IMDb2021, Historiskt drama

  Den sanna historien om Mighty Mites, amerikanska fotbollslaget från ett barnhem i Fort Worth som under den stora depressionen gick från att spela utan skor, eller till och med boll, till delstatsmästerskapet. Deras vilja och driv inspirerade ett helt land och fångade till och med president Frankl...

 • 6.9IMDb
  Chinese Puzzle
  6.9IMDb2013, Dramakomedi, Romantik

  Xaviers är en 40-årig tvåbarnspappa som tycker att livet är komplicerat. Hans liv vänds upp och ner när mamman till hans barn flyttar till New York, så några månader senare flyttar han efter.

 • 7.3IMDb
  Flight
  7.3IMDb2012, Drama, Thriller

  En erfaren pilot lyckas rädda livet på nästan alla passagerare genom att mirakulöst landa sitt plan efter en kollision i luften. Han hyllas som en hjälte men när man får reda på mer om olyckan uppstår frågor om vad som egentligen hände på planet.

 • 5.7IMDb
  The Postcard Killings
  5.7IMDb2020, Mysterium, Thriller

  Jacob Kanon, en New York-polis, undersöker mordet på sin egna dotter som mördades under sin smekmånad i Europa. Strax efter mordet skickas ett märkligt vykort till den svenska journalisten Dessie Larsson.

 • 6.5IMDb
  The President: Lyndon B. Johnson
  6.5IMDb2016, Biografi, Historiskt drama

  Efter att Lyndon Johnson år 1960 missar utnämningen till demokraternas presidentkandidat till förmån för John F. Kennedy, går han med på att istället bli sin rivals vicepresidentkandidat. Allt förändras när Kennedy blir mördad och Johnson plötsligt kastas in i presidentskapet. Omgiven av fiender ...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer