vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Imorgon 10 feb
STÄLL IN KANALER

V Film Premiere

 • 5.6IMDb
  Hold My Hand
  5.6IMDb2022, Komedi, Romantik, Romantisk komedi

  Allt går bra för Maja. Hon befordras snart till överläkare och bor med sin man Claes och tonårssonen Magnus i ett vackert hus som ska få en fin och dyr utbyggnad. Så det kommer som en chock när Claes berättar att han vill skiljas och att det ska gå snabbt. Den trygghetsälskande Maja finner sig i ...

 • 8.2IMDb
  The Father
  8.2IMDb2020, Drama

  Anthony närmar sig de 80 men i hans ögon finns ingen anledning till oro, han har det bra i sin bekväma våning. Hans dotter Anne ser dock hur han försvinner in i sin egen värld av minnen och föreställningar.

 • ANNONS
 • 7.4IMDb
  C'mon C'mon
  7.4IMDb2021, Drama

  När Johnnys syster ber honom ta hand om sin systerson Jesse under en tid har han inget annat val än att låta pojken följa med på en jobbresa. Nu måste Johnny för första gången i livet själv ta hand om ett barn. Jesse är en utmaning - ovanligt verbal och klartänkt, men som andra nioåringar balanse...

 • 7.6IMDb
  Mass
  7.6IMDb2021, Drama

  Efter en tragisk skolskjutning möts två föräldrapar på var sin sida av tragedin för att försöka få ett grepp om vad som egentligen hände. Det ena paret förlorade sin son i masskjutningen - de andra är föräldrar till förövaren.

 • ANNONS
 • 7.1IMDb
  Parallella mödrar
  7.1IMDb2021, Drama

  Förstföderskorna Janis och Ana har två saker gemensamt: båda är singlar vars graviditeter var oplanerade. De känner inte varandra men hamnar i samma sal på sjukhuset. Janis som är mitt uppe i livet ångrar ingenting och ser fram mot barnets ankomst. Tonåriga Ana är rädd och osäker men vill inte be...

 • ANNONS
 • 6.6IMDb
  Land
  6.6IMDb2021, Drama

  En lokal jägare räddar en sörjande advokat efter att hon har gett sig ut i den bistra vildmarken i Klippiga bergen.

 • 5.4IMDb
  Tack för senast!
  5.4IMDb2022, Komedi, Romantik

  Klara är en 37-årig sjuksköterska vars eviga sökande efter kärlek alltmer får henne att ifrågasätta om den ens existerar.

 • 5.3IMDb
  Borrego
  5.3IMDb2022, Thriller

  Elly är en ung botaniker som flyttar till en liten ökenstad för att studera en invasiv växtart. När hon kidnappas av en oerfaren knarkkurir efter att hans ultralätta flygplan kraschar i öknen tvingas hon att kämpa för sin överlevnad.

 • 5.4IMDb
  Gold
  5.4IMDb2022, Action, Thriller

  När två kringresande män snubblar över den största guldklimpen som någonsin hittats blir drömmen om enorma rikedomar och girighet ett faktum.

 • 4.7IMDb
  Umma
  4.7IMDb2022, Skräck, Thriller

  Amanda och hennes dotter lever ett lugnt liv på en amerikansk lantgård, men när kvarlevorna av hennes avlägsna mamma kommer från Korea blir Amanda plågad av rädslan över att förvandlas till sin egen mamma.

 • 5.3IMDb
  Borrego
  5.3IMDb2022, Thriller

  Elly är en ung botaniker som flyttar till en liten ökenstad för att studera en invasiv växtart. När hon kidnappas av en oerfaren knarkkurir efter att hans ultralätta flygplan kraschar i öknen tvingas hon att kämpa för sin överlevnad.

 • 5.4IMDb
  Voyagers
  5.4IMDb2021, Science fiction, Thriller

  När mänsklighetens framtid står på spel, inleder en grupp unga män och kvinnor, framavlade för intelligens och lydnad, en expedition för att kolonisera en avlägsen planet. Men när oroande hemligheter om uppdraget kommer upp till ytan, trotsar de sin träning och börjar utforska sin innersta mest p...

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy