vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Måndag 27 mar
STÄLL IN KANALER

V Film Premiere

 • Voyagers
  5.4IMDb2021, Science fiction, Thriller

  När mänsklighetens framtid står på spel, inleder en grupp unga män och kvinnor, framavlade för intelligens och lydnad, en expedition för att kolonisera en avlägsen planet. Men när oroande hemligheter om uppdraget kommer upp till ytan, trotsar de sin träning och börjar utforska sin innersta mest p...

 • Blinded by the Light
  6.9IMDb2019, Dramakomedi, Folkmusik, Musik, Rock

  I 80-talets England kämpar en tonåring med pakistanskt ursprung med passa in både i skolan och hemma. Men när han en dag upptäcker Bruce Springsteens musik förändras allt.

 • ANNONS
 • Adopt a Highway
  6.3IMDb2019, Drama

  En före detta fängelsekund måste lära sig att navigera i den moderna världen och samtidigt hantera sitt eget liv, allt medan han tar hand om ett övergivet barn som han har hittat i en sopcontainer.

 • The Racer
  5.9IMDb2020, Drama

  Den erfarna tävlingscyklisten Dom Chabol upplever de tre mest dramatiska dagarna av sitt liv och potentiellt slutet av sin karriär under öppningen av Tour de France 1998.

 • ANNONS
 • Finding You
  6.4IMDb2021, Romantisk komedi

  Violinisten Finley Sinclair reser till en irländsk kustby för att studera utomlands. På det Bed & Breakfast som drivs av hennes värdfamilj möter hon den fängslande och ihärdiga filmstjärnan Beckett Rush.

 • ANNONS
 • 13 Minutes
  4.7IMDb2021, Drama, Thriller

  Det är en helt vanlig vårdag i Oklahoma, invånarna i småstaden Minninnewah är vana vid oväder, så blåsten är inget att höja på ögonbrynen för. Inte förrän det uppdagas att en rekordstark tornado är på väg in, och att befolkningen har blott 13 minuter på sig att söka skydd.

 • Gulltransporten
  Drama, Krig, Thriller

  När nazisterna anländer till Oslo har de tre mål, ta kontroll över kungen, regeringen och den norska guldreserven. Detta är den otroliga historien om norskarna som var tvungna att stjäla Norges guld innan nazisterna fick tag i det.

 • Old Henry
  7.2IMDb2021, Västern

  En man och hans son hittar en sårad utländsk man nära sina hem. De bestämmer sig för att hjälpa honom. Främlingen har en påse med pengar med sig, och han påstår sig vara en sheriff som jagas av banditer. Mannen är inte säker på detta.

 • Spiral: From the Book of Saw
  5.2IMDb2021, Mysterium, Skräck, Thriller

  I skuggan av den högaktade polisveteranen, tar kommissarie Ezekiel "Zeke" Banks och hans oerfarna partner ansvar för utredningen på flera otäcka mord som påminner om stadens rysliga förflutna. Oavsiktligt fångad i ett alltmer förvirrande mysterium befinner sig Zeke plötsligt mitt i mördarens maka...

 • Room 203
  4.2IMDb2022, Skräck

  Efter ett självmord 50 år tidigare har många av de som har bott i Rum 203 försvunnit. De två tjejerna Kim och Izzy har känt varandra hela livet och flyttar in i Rum 203, en besynnerlig lägenhet där det finns ett stort målat fönster med bilder av medeltida riddare som dödar varandra och ett mystis...

 • Old Henry
  7.2IMDb2021, Västern

  En man och hans son hittar en sårad utländsk man nära sina hem. De bestämmer sig för att hjälpa honom. Främlingen har en påse med pengar med sig, och han påstår sig vara en sheriff som jagas av banditer. Mannen är inte säker på detta.

 • The Craft: Legacy
  4.5IMDb2020, Drama, Fantasy, Thriller

  I fortsättning av filmen Den Onda Cirkeln följer vi fyra tonårshäxor som får en större utmaning än de trott när de upptäcker sina nyvunna krafter.

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy