vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Onsdag 15 feb
STÄLL IN KANALER

V Film Premiere

 • 6.3IMDb
  Hopper och jakten på mörkrets hamster
  6.3IMDb2022, Animerat, Äventyr, Barnprogram, Komedi

  Hopper är en korsning av en kyckling och en hare, som när han var liten adopterades av upptäcktsresanden kung Peter. Fast han är erkänt klumpig har Hopper alltid drömt om att bli en stor äventyrare, och när kungen hotas av sin ondsinte bror som vill ta över tronen känner han att det äntligen är d...

 • 6.0IMDb
  Suedi
  6.0IMDb2021, Komedi

  Vad skulle du göra om du hittade 30 miljoner kronor? När Mahmod gör just detta vet han exakt vad han ska göra; skaffa sig en ny identitet och bli sedd som en svensk, eller som man säger i orten, en Suedi.

 • ANNONS
 • 6.3IMDb
  Adopt a Highway
  6.3IMDb2019, Drama

  En före detta fängelsekund måste lära sig att navigera i den moderna världen och samtidigt hantera sitt eget liv, allt medan han tar hand om ett övergivet barn som han har hittat i en sopcontainer.

 • 6.4IMDb
  The High Note
  6.4IMDb2020, Dramakomedi, Komedi, Musik

  I Hollywoods bländande värld, utspelar sig berättelsen om Grace Davis - en superstjärna vars talang och ego har nått ofattbara höjder. Hennes överarbetade personliga assistent, Maggie, är fast med att springa ärenden men hennes stora dröm sedan barndomen är att bli musikproducent. När Graces mana...

 • ANNONS
 • 6.2IMDb
  Pelle Kanin 2 - På rymmen
  6.2IMDb2021, Animerat, Äventyr, Barnprogram, Fantasy, Komedi

  Bea, Thomas och kaninerna har skapat en fungerande familj, men hur mycket Pelle än försöker kan han inte bli kvitt sitt rykte som bråkstake. Han ger sig då ut på äventyr utanför trädgårdens trygga mur och hamnar i en värld där hans busiga upptåg faktiskt uppskattas. Men när hans familj riskerar a...

 • ANNONS
 • 5.6IMDb
  Holly Slept Over
  5.6IMDb2020, Komedi

  Vi följer förhållandeproblemen mellan ett gift par som försöker få barn, deras vänner som har tappat gnistan och den spänning som uppstår när en gammal rumskamrat från högskolan övernattar en helg.

 • 5.9IMDb
  A Journal for Jordan
  5.9IMDb2021, Drama, Romantik

  A Journal for Jordan är baserad på den sanna historien om förste sergeant Charles Monroe King, en tjänstgörande soldat i Irak som börjar föra en dagbok av kärlek och råd till sin nyfödda son. Hemma återbesöker New York Times-redaktören Dana Canedy historien om hennes osannolika, livsförändrande r...

 • 4.4IMDb
  The Misfits
  4.4IMDb2021, Action, Thriller

  Efter att ha rekryterats av en grupp okonventionella tjuvar, finner sig den kända brottslingen Richard Pace mitt i en avancerad guldstöld som får långtgående konsekvenser för hans eget och otaliga andras liv.

 • 7.3IMDb
  Bullet Train
  7.3IMDb2022, Action, Komedi, Thriller

  Lönnmördaren Ladybug är fast besluten att göra ett lyckat jobb efter en rad tidigare misslyckade uppdrag. Ödet har dock andra planer, då Ladybugs senaste uppdrag ställer honom mot dödliga motståndare från hela världen - alla med liknande, om än motstridiga, mål - på världens snabbaste tåg.

 • 6.7IMDb
  The Survivor
  6.7IMDbDrama

  Harry Haft tvingades att slåss mot sina medfångar under sin tid i koncentrationsläger. Hemsökt av minnen och skuld försöker han nu använda boxningsmatcher för att hitta tillbaka till sig själv igen.

 • 4.4IMDb
  The Misfits
  4.4IMDb2021, Action, Thriller

  Efter att ha rekryterats av en grupp okonventionella tjuvar, finner sig den kända brottslingen Richard Pace mitt i en avancerad guldstöld som får långtgående konsekvenser för hans eget och otaliga andras liv.

 • 5.2IMDb
  F9 The Fast Saga
  5.2IMDb2021, Action, Äventyr

  Dom Toretto lever ett lugnt liv med Letty och hans son, lille Brian, men de vet att faran alltid lurar precis över horisonten. Den här gången kommer det hotet tvinga Dom att konfrontera synderna från sitt förflutna om han ska rädda dem som han älskar mest. Hans crew går samman för att stoppa en v...

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy