vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Tisdag 28 mar
STÄLL IN KANALER

V Film Premiere

 • Finding You
  6.4IMDb2021, Romantisk komedi

  Violinisten Finley Sinclair reser till en irländsk kustby för att studera utomlands. På det Bed & Breakfast som drivs av hennes värdfamilj möter hon den fängslande och ihärdiga filmstjärnan Beckett Rush.

 • The Racer
  5.9IMDb2020, Drama

  Den erfarna tävlingscyklisten Dom Chabol upplever de tre mest dramatiska dagarna av sitt liv och potentiellt slutet av sin karriär under öppningen av Tour de France 1998.

 • ANNONS
 • 13 Minutes
  4.7IMDb2021, Drama, Thriller

  Det är en helt vanlig vårdag i Oklahoma, invånarna i småstaden Minninnewah är vana vid oväder, så blåsten är inget att höja på ögonbrynen för. Inte förrän det uppdagas att en rekordstark tornado är på väg in, och att befolkningen har blott 13 minuter på sig att söka skydd.

 • Mom Squad
  5.7IMDb2019, Dramakomedi, Komedi

  Den nyblivna mamman Line lever ett jetsetliv i Hong Kong tillsammans med sin man Bjørn. En dag upptäcker hon att Bjørn har en affär, och i raseri reser hon tillbaka till sin hemby på Fyn. Där blir hon del av en sprudlande mammagrupp, och tillsammans tar de upp kampen mot småbarnskaoset - och mot ...

 • ANNONS
 • Wild Mountain Thyme
  5.7IMDb2020, Romantisk komedi

  Den envisa bonden Rosemary Muldoon har beslutat sig att vinna grannen Anthony Reillys kärlek. Problemet är att Anthony verkar ha ärvt en familjeförbannelse och förblir omedveten om sin vackra beundrare.

 • ANNONS
 • Words on Bathroom Walls
  7.1IMDb2020, Drama, Romantik

  En ung, kvicktänkt tonåring blir diagnostiserad med en psykisk sjukdom halvvägs genom high school. Han kämpar med att hålla det hemligt, samtidigt som han blir förälskad i en klasskamrat som inspirerar honom att inte definieras av sitt tillstånd.

 • The Craft: Legacy
  4.5IMDb2020, Drama, Fantasy, Thriller

  I fortsättning av filmen Den Onda Cirkeln följer vi fyra tonårshäxor som får en större utmaning än de trott när de upptäcker sina nyvunna krafter.

 • Prizefighter: The Life of Jem Belcher
  5.5IMDb2022, Biografi

  På 1800-talet blev Jem Belcher den yngste världsmästaren någonsin. Detta är hans fantastiska och sanna historia. Sociala förändringar spred sig långsamt bland britterna, men befolkningen var fortfarande tyngd av fattigdom. Men på bakgatorna och marknadsplatserna i Bristol uppstod en ny folkhjälte...

 • Room 203
  4.2IMDb2022, Skräck

  Efter ett självmord 50 år tidigare har många av de som har bott i Rum 203 försvunnit. De två tjejerna Kim och Izzy har känt varandra hela livet och flyttar in i Rum 203, en besynnerlig lägenhet där det finns ett stort målat fönster med bilder av medeltida riddare som dödar varandra och ett mystis...

 • The Enforcer
  5.3IMDb2022, Action, Kriminaldrama, Thriller

  En gangster upptäcker att hans chef har utökat verksamheten och börjat med cybersexhandel. En ung kvinna som blivit hans vän utsätts nu för stor fara. Han offrar allt för att rädda henne från den organisation han har ägnat sitt liv åt att bygga upp.

 • Prizefighter: The Life of Jem Belcher
  5.5IMDb2022, Biografi

  På 1800-talet blev Jem Belcher den yngste världsmästaren någonsin. Detta är hans fantastiska och sanna historia. Sociala förändringar spred sig långsamt bland britterna, men befolkningen var fortfarande tyngd av fattigdom. Men på bakgatorna och marknadsplatserna i Bristol uppstod en ny folkhjälte...

 • Abducted
  6.0IMDb2021, Drama, Mysterium, Thriller

  När Edmond Murray kör i hjärtat av högländerna får han ett samtal från sin gråtande ex-fru. Deras sjuårige son har försvunnit från en campingplats. Snart står det klart att barnet har kidnappats och föräldrarna ger efter för förtvivlan.

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy