vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Björn Skifs

Björn Skifs
Filmer och serier

Björn Skifs
Filmer och serier

Björn Skifs föddes 20 april 1947 (77 år) i Sverige. Björn är musiker, skådespelare, röstskådespelare, tävlande, författare, manusförfattare, musikgäst och programledare. Känd från filmer som Drömkåken, Strul och Joker samt program som Hellenius hörna, Minnenas television och Doobidoo. Vi guidar till de bästa filmerna och serierna med Björn Skifs, använd våra filter nedan för att hitta till exempel de mest populära eller de med bäst betyg på IMDb.

Läs mer +
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer