vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Joaquim Dos Santos

Joaquim Dos Santos
Filmer och serier

Joaquim Dos Santos
Filmer och serier

Joaquim Dos Santos föddes 22 juni 1977 (47 år) i Portugal. Joaquim är regissör, röstskådespelare och exekutiv producent. Känd från filmer som Spider-Man: Across the Spider-Verse samt serier som Tusen stjärnors natt och Voltron - Den legendariska beskyddaren. Vi guidar till de bästa filmerna och serierna med Joaquim Dos Santos, använd våra filter nedan för att hitta till exempel de mest populära eller de med bäst betyg på IMDb.

Läs mer +
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer