vidare till tv.nu

Medicin, Reality

Trauma Rescue Squad

Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 1

Tor 24 sep 20:00 - 21:00 • reprisTV4 Fakta
Läkarteamet skyndar Storbritanniens största motorväg för att rädda en tankförare som efter en krock är fast i förarhytten på sin lastbil. I södra Yorkshire har en sopptipp fattat eld och glödheta aerosoltuber faller från skyn.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Medicin, Reality, S1:A1

  Läkarteamet skyndar Storbritanniens största motorväg för att rädda en tankförare som efter en krock är fast i förarhytten på sin lastbil. I södra Yorkshire har en sopptipp fattat eld och glödheta aerosoltuber faller från skyn.

 • Avsnitt 2
  Medicin, Reality, S1:A2

  En psykiatripatient hotar att hoppa från toppen av byggställningarna runt ett enormt sjukhus, akutläkarna Gemma och Darren tvingas ta fram sin klätterutrustning. I en övergiven skola har en tonåring fallit många meter ner i ett rum under jord.

 • Avsnitt 3 - Trauma Rescue Squad del 3
  Medicin, Reality, S1:A3

  Utanför en moské i Bradford blir en man nedskjuten, med över 100 hagelgevärskulor i benen, men han vägrar avslöja för läkare och polis vem som sköt. Teamet hjälper en man som skadats allvarligt i en bisarr bilolycka, men snart finner polisen droger.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4 - Trauma Rescue Squad del 4
  Medicin, Reality, S1:A4

  Temat kallas att delta i en insats att desarmera en bomb funnen i ett hus. I skogarna utanför Leeds möter teamet en utmaning när en BMX-cyklist brutit ryggen i ett fall. Teamledaren Caz leder en instats på liv och död när en bilförare kollapsat.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5 - Trauma Rescue Squad del 5
  Medicin, Reality, S1:A5

  Efter en drive-by-skjutning rycker akutteamet ut för att rädda det illa skadade offret samtidigt som risken för att gärningspersonen återvänder är hög. En enorm brand riskerar innebära asbestförgiftning för tusentals, teamet måste stoppa det.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6 - Trauma Rescue Squad del 6
  Medicin, Reality, S1:A6

  En biljakt slutar i en dödlig krasch, fem unga personer är nu fast i en uppochnedvänd bil, men alla tycks inte vara lättade över att räddas. En byggarbetare krossas av en nedfallen vägg under ett husbygge, och en pensionär har spetsats i hemmet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7 - Trauma Rescue Squad del 7
  Medicin, Reality, S1:A7

  Teamet skyndar till en motorvägsolycka där en kvinna är fångad i de förstörda resterna av hennes bil efter att den krossats mellan två lastbilar. En grillfest förvandlas till en komplicerad räddningsinsats när flera personer hamnat i floden intill.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Trauma Rescue Squad del 8
  Medicin, Reality, S1:A8

  HART-teamet deltar i polisens insats när en man med ett samurajsvärd håller flera människor gisslan i ett hus, akutvårdarna står redo när polisen ska konfrontera honom. Uppfinningsrikedom krävs för att hjälpa en pensionär som fallit i en rulltrappa.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Trauma Rescue Squad del 9
  Medicin, Reality, S1:A9

  En av teamets egna råkar ut för en oförutsebar olycka vilken kräver kollegornas ingripande på grund av de allvarliga skadorna. Ett par är fast på en liten ö i en översvämmad flod, deras liv hänger nu på akutteamets komplicerade räddningsaktion.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Trauma Rescue Squad del 10
  Medicin, Reality, S1:A10

  En massiv explosion förstör ett lägenhetshus och teamet gör allt för att vårda de som skadats. Skotten viner när polisen konfronterar en beväpnad man i Yorkshire. Teamat befinner sig åter i riskzonen när en misstänkt bomb hittas i en matvarubutik.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11 - Trauma Rescue Squad del 11
  Medicin, Reality, S1:A11

  Efter en arbetsplatsolycka måste en av ambulanssjukvårdarna riskera sitt liv. Tillsammans med räddningstjänsten arbetar sjukvårdarna i sju timmar för att få ut den skadade arbetaren. Ambulansen kallas också till en misstänkt nattklubbsskjutning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12 - Trauma Rescue Squad del 12
  Medicin, Reality, S1:A12

  Efter en allvarlig olycka på motorvägen måste sjukvårdarna överväga amputering för att få ut den skadade föraren. Räddningspersonalen måste också arbeta hårt för att förhindra flera olika självmordsförsök och en lärare faller illa i skogen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13 - Trauma Rescue Squad del 13
  Medicin, Reality, S1:A13

  Teamet jobbar desperat för att försöka rädda livet på en kvinna som blivit knivattackerad av sin gamla partner. En bil som kört av vägen och hamnat i en ravin gör att räddningsarbetarna står inför en svår utmaning och en tonåring får ett träd på sig.

  TV4 Play
 • Avsnitt 14 - Trauma Rescue Squad del 14
  Medicin, Reality, S1:A14

  Ambulanssjukvårdaren Kim utsätter sig för livsfara och klättrar in i en bil som hänger ovanför en flod i ett försöka att rädda den skadade föraren. Teamet måste också improvisera när en arbetsplatsolycka lämnar en man skadad på ett tak.

  TV4 Play
 • Avsnitt 15 - Trauma Rescue Squad del 15
  Medicin, Reality, S1:A15

  En tonåring hittas skadad efter att ha blivit knivhuggen flera gånger precis utanför sitt hem och teamet gör allt för att rädda livet på honom. En polis skadar sig efter en knarkrazzia och en person får en trädgren över sig.

  TV4 Play
 • Avsnitt 16 - Trauma Rescue Squad del 16
  Medicin, Reality, S1:A16

  Teamet skickas till Salisbury för att handskas med efterspelet av nervgiftsattacken på den forne ryske spionen. Räddningsarbetarna måste också jobba hårt för att vårda en lastbilsförare som fastnat i sitt fordon – ett farlig arbete för de inblandade.

  TV4 Play
 • Avsnitt 17 - Trauma Rescue Squad del 17
  Medicin, Reality, S1:A17

  En kvinna knivmördas i sitt hem och teamet skickas till brottsplatsen för att vårda den misstänkte gärningsmannen. Brand bryter ut i ett höghus och räddningsarbetarna kallas in för att hjälpa de som sitter fast ovanför lågorna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 18 - Trauma Rescue Squad del 18
  Medicin, Reality, S1:A18

  Det blir ett intensivt arbete när teamet försöker rädda livet på ett person som blivit knivhuggen. Samtidigt jagar polisen knivmannen. Sjukvårdaren James får en tuff första dag på jobbet när han deltar i räddningsarbetet efter en lastbilsolycka.

  TV4 Play
 • Avsnitt 19 - Trauma Rescue Squad del 19
  Medicin, Reality, S1:A19

  Vintern har kommit till Yorkshire och ställer till problem på flera håll. Teamet åker bland annat ut på flera trafikolyckor, en person som badar i minusgrader behöver räddning och en skidåkare råkar ut för en befarad hjärnskada.

  TV4 Play
 • Avsnitt 20 - Trauma Rescue Squad del 20
  Medicin, Reality, S1:A20

  Säsongsavslutning. Skolan börjar igen och två ungdomar knivhuggs på samma dag. En stor brand utbryter i ett garage och teamet oroar sig för att de gastuber som finns där inne ska explodera. En man inne i stan blir påkörd av en buss.

  TV4 Play