vidare till tv.nu
Hur snabb är du i tanken? Testa vårtsektionspartner

Game showUnderhållning

Är du helt hundra?

SverigeSäsong 1, Avsnitt 3

Tis 19 okt 12:00 - 12:30 • reprisSVT1
Filip Dikmen och Lisa Anckarman möter Ellen Bergström och Hampus Hedström i kampen om att ha bäst koll på vad som är sant och falskt i nyhetsflödet och sociala medier.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Game show, Underhållning, S1:A1

  Tusse Chiza och Edvin Ryding möter Edvin Törnblom och Carolina Gynning i en mix av gameshow och frågesport där det gäller att skilja på vad som är fake news, riktig fakta och rena gojjan.

 • Avsnitt 2
  Game show, Underhållning, S1:A2

  Clara Henry och Nisse Hallberg tävlar mot Antonija Mandir och Camilla Hamid i att skilja på fake news och riktiga nyheter från verkligheten.

 • Avsnitt 3
  Game show, Underhållning, S1:A3

  Filip Dikmen och Lisa Anckarman möter Ellen Bergström och Hampus Hedström i kampen om att ha bäst koll på vad som är sant och falskt i nyhetsflödet och sociala medier.

 • Avsnitt 4
  Game show, Underhållning, S1:A4

  Tusse Chiza och Edvin Ryding gör upp med Ellen Bergström och Hampus Hedström om vilka som har bäst koll på fake news och riktig fakta.

 • Avsnitt 5
  Game show, Underhållning, S1:A5

  Carolina Gynning och Edvin Törnblom möter Antonija Mandir och Camilla Hamid då Keyyo ställer frågorna och boxarna är laddade för ännu en rafflade omgång i frågesporten som balanserar på gränsen mellan fake news och sanning.

 • Avsnitt 6
  Game show, Underhållning, S1:A6

  Vilket lag har bäst koll på vad som är sant och falskt i nyhetsflödet - Clara Henry och Nisse Hallberg eller Filip Dikmen och Lisa Anckarman? Keyyo ställer dem inför källkritiska utmaningar.

 • Avsnitt 7
  Game show, Underhållning, S1:A7

  Edvin Ryding och Tusse Chiza möter Antonija Mandir och Camilla Hamid i veckans mest galna frågesport. Fakta möter fake och har de inte koll på läget utdelas såväl elstötar som mjölmaskar, under ledning av Keyyo.

 • Avsnitt 8
  Game show, Underhållning, S1:A8

  Är det sant att Trump kollar rakt in i solen och att ostar hör musik? Detta och mycket mer verklig fakta och fake news snackas det om när Clara Henry och Nisse Hallberg möter Ellen Bergström och Hampus Hedström.

 • Avsnitt 9
  Game show, Underhållning, S1:A9

  Keyyo har laddat med stötar och maskar i den lekfulla frågesporten som reder ut vad som är sant och falskt. I veckans avsnitt är det sista chansen att ta sig till final för de laddade lagen Carolina Gynning och Edvin Törnblom som möter Lisa Anckarman och Filip Dikmen.

 • Avsnitt 10
  Game show, Underhållning, S1:A10

  Finaldags och Keyyo har laddat med massa överraskande fakta och fake news! Det blir en rafflande match mellan de två lag som lyckats bäst under säsongen, och nu gäller det att avgöra vilka som är allra bäst på att avgöra vad som är sant och falskt i den virala världen.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer