vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
V Film Family • Sön 19 maj 11:00 - 13:00
39
4
Mästerkatten har nio livsäventyr att utforska när han sluter upp med två kompanjoner för att stjäla en gås som lägger gyllene ägg.

Upphovsland: USA

Dela
Mer animerat? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Mästerkatten
39
4
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 29 recensioner

  • ...Dreamworks lyckas med något här. Kanske kan man beskriva det som medelmåttighet med hög kvalitet, inte så personligt men underhållande ändå.

  • Spännande för de lagom små, roande för de lagom stora.

  • Det är roligt, och jag tror att kattälskare i de i spädare ligorna såväl som mer hårdkokta västernfilm-aficionados med kattycke kommer att gilla det.

  • ...tempot är friskt och karaktärerna tillräckligt charmiga för att hålla hela vägen.

  • Det är en riktigt rolig och fartfylld historia om Mästerkattens väg från laglöshet till legend, om hur han kom att bli världens mest berömda katt – i stövlar.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer