vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
TV4 Hits • Sön 19 maj 12:40 - 14:35repris
51
22
Baltimore 1962. Tracy Turnblad är en storvuxen tonåring, med gigantiskt hjärta, som drömmer om att sjunga och dansa i The Corny Collins Show. Hennes mamma påpekar dock att hon är för knubbig, men Tracy är inte den som ger sig i första taget.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Hairspray
51
22
Från kritikerna

3.4 av 5 Kritikers samlade betyg 22 recensioner

  • ...som del i nonstopfyrverkeriet av sång, dans, musik och färgsprakande bilder är det en fröjd att ta till sig än en gång.

  • När såg vi senast ett svartvitt par på film som inte bara var vänner? Budskapet är lika giltigt än idag.

  • Mycket sång och dans, och det dunkar varmt.

  • Håret! Dansen! Sprayen! Musiken!

  • ...ta en svängom i hemmabion (akta soffbordet bara) eller sjung med för glatta livet, eller bara sitt ner och njut av ett filmatiserat lyckopiller.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer