vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
TV4 Hits • Sön 19 maj 22:35 - 00:50repris
82
38
När polisen Nick O'Brien får höra att den legendariske rånaren Merrimen planerar sin största stöt någonsin pressar han den svagaste länken i ligan till att bli polisinformatör. För att ligga steget före polisen utför ligan en serie rån i sin förberedelse inför det omöjliga: att råna Federal Reserve Bank.

Upphovsland: USA

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Den of Thieves
82
38
Från kritikerna

2.6 av 5 Kritikers samlade betyg 11 recensioner

  • Brudar, bilar, bankrån och pang-pang. Årets mest testosteronstinna actionrökare klämmer fast sin publik mellan 50 Cents bröstmuskler och Gerard Butlers underarmar i 140 minuter och vägrar att släppa taget.

  • Utmärkt action...

  • ...gives Gerard Butler his best role in ages.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer