vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
V Film Hits • Ons 22 maj 14:00 - 16:00
121
38
En nyligen förlovad kvinna, Annie, blir besatt av tanken att träffa den sörjande änklingen, Sam, som hon hörde prata om sin sorg på radion.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Sömnlös i Seattle
121
38
Från kritikerna

3.9 av 5 Kritikers samlade betyg 8 recensioner

  • ...när Annie och Sam håller hand för första gången går det nästan att tro på att magi finns.

  • Filmen är full av känslosamma sekvenser som gör allt för att dra upp lite känslor till ytan och den fick mig faktiskt att haja till ett par gånger.

  • ...sweet and touching...

  • There's lots of smart humor...

  • There is no irony, no distance, no angle on the material. It is about two people who are destined for one another, and that's that. And that was fine with me.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer