vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
SF-Kanalen • Tor 23 maj 10:10 - 11:55repris
143
103
27-åriga Simon och Oscar har varit ett par i tre år. Tillsammans med sin nära vän Cissi har de köpt ett karaktärsfullt hus i Bromma. Cissi är i nionde månaden. Vem är pappan? Det kan vara Oscar ELLER Simon. Tillsammans ska trion bilda familj.

Upphovsland: Sverige

Dela
Betygsätt En underbar jävla jul
143
103
Från kritikerna

2.8 av 5 Kritikers samlade betyg 8 recensioner

  • Helena Bergström har förstått att allt inte kan vara nattsvart. På slutet blir hon rentav religiös. En underbar jävla jul utmynnar i en feelgoodfinal, och inte mig emot.

  • En rätt underbar jävla julfilm.

  • ...balanserar precis på gränsen mellan att vara pinsam och kul, och håller sig för det mesta på rätt sida om gränsen för vad man kan uthärda.

  • Bergström som regissör har öga för ett mänskligt kaos där folk pratar i munnen på varandra och känslorna alltid ligger nära till.

  • ...en eklektisk blandning av familjekomedi, pilsnerfilm, Nutley-rulle och otippat dramatiskt allvar.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer