vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
SF Kanalen • Tor 30 maj 08:45 - 10:10repris
10
4
Rosa, 14 år, är en älskad artist som reser jorden runt för att spela för utsålda hus. Livet kunde inte vara bättre för Rosa. Eller, jo kanske? Om det nu vore på riktigt.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Rosa: The Movie
10
4
Från kritikerna

2.3 av 5 Kritikers samlade betyg 6 recensioner

  • ...en stunds verklighetsflykt, spetsad med en stor portion igenkännande.

  • ...att det faktiskt blivit så att många i ålderna 11-15 år har lust att se denna film tror jag inte bara beror på hemtrevlighetsfaktorn.

  • ...som vuxen tycker jag den är helt OK, som barn skulle jag älskat den för Rosas drömmar och hennes alter-egos skull.

  • ...en hjärtevärmande historia med fina skådespelarinsatser från i synnerhet Anna Ryrberg (Rosa) och Freddy Åsblom (Ville) som tillsammans får till ett samspel som känns varmt och äkta.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer