vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
SF Kanalen • Tor 30 maj 14:40 - 16:20repris
64
32
Yasmin Demiroglus pappa, Sinan tvingades att lämna sitt hemland Turkiet där han var thoraxkirurg. I Sverige har han fått jobb som tunnelbaneförare. Yasmin är fast besluten att inte gå i sin fars fotspår och söker därför till Polishögskolan.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Se upp för dårarna
64
32
Från kritikerna

2.6 av 5 Kritikers samlade betyg 7 recensioner

  • ...jag hade verkligen inte tråkigt när jag såg den här utpräglade feelgoodfilmen...

  • ...har två, eller snarare tre, stora tillgångar: Rakel Wärmländer, Nina Zanjani och samspelet dem emellan, det sprakar och gnistrar så snart de finns i samma bild.

  • ...gestaltningen av dessa känslor; starka, motstridiga och viktiga, som tillsammans med nämnda rollprestationer är filmens stora behållning.

  • Helena Bergströms Se upp för dårarna är nog den mest fullfjädrat hantverskskickliga svenska regidebut jag sett på länge.

  • Detta är snarare en svensk ”Skruva den som Beckham” fast med polisskolan som bakgrund i stället för fotbollen.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer