vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
SF Kanalen • Tor 30 maj 22:35 - 00:30repris
27
10
Detta är berättelsen om andrekocken Martin 20 år som mönstrar på handelsfartyget Snow Flower med destination Kapstaden. Det är Martins tredje resa och året är 1969. I fartygets kök härskar förstekocken Peter Stein. Mötet mellan Martin och Stein utvecklas i en riktning som ingen av dem i sin vildaste fantasi kunde tänka sig.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Kocken
27
10
Från kritikerna

2.6 av 5 Kritikers samlade betyg 4 recensioner

  • ...Kjell Bergqvists. Med uppenbar förtjusning kreerar han sin figur. En pedant och översittare med regelverk om allt från potatisskalets tjocklek till kastrullernas placering till den personliga garderoben i olika av livets situationer.

  • ...en sevärd, vacker och tankeväckande film.

  • Lundström är ett fynd i huvudrollen och Kjell Bergqvist är som alltid en njutning att se...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer