vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
TV4 Stars • Ons 29 maj 10:25 - 12:30repris
110
60
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Knives Out
110
60
Från kritikerna

4.0 av 5 Kritikers samlade betyg 32 recensioner

  • ...ett knivskarpt mordmysterium som bjuder på underhållning i toppklass.

  • ...en klatschig pusseldeckare.

  • ...en genuint underhållande film för vuxna, en elegant, välskriven och ytterst välspelad ensemblekomedi – full av sluga intrigskruvar.

  • ...en högklassisk rollista, här finns både tajming och bitsk humor.

  • Spektakulär i sin enkelhet, tydlig i sin kommentar.

Klipp från Knives Out

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer