vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
SVT1 • Fre 31 maj 22:50 - 00:45
147
47
Taxichauffören Max lever ett stillsamt liv tills han plockar upp Vincent, då förändras allt. Vincent övertalar Max att köra honom till fem olika adresser och redan vid det första stoppet får Max en chock när han inser att Vincent just dödat en man.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Collateral
147
47
Från kritikerna

3.9 av 5 Kritikers samlade betyg 18 recensioner

  • Manns storhet består i att han verkligen tar sitt medium på allvar och utnyttjar det i sin helhet, och ändå med självklarhet uppehåller sig i Hollywoods mittfåra, bland poliser, skurkar, boxare och mohikaner.

  • Det är ett oerhört dystert porträtt av ett urbant helvete som agerar fond för Max och Vincents vansinnesnatt. Antagligen är detta den starkaste film som Mann har gjort.

  • En av mina absoluta favorit-Mannfilmer som får mig att mysa åt hur bra medium film är för att berätta historier.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer