vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
SF-Kanalen • Sön 02 jun 17:50 - 19:20repris
17
56
När Eric vinner på skraplott satsar han på sin dröm - att bli fotbollsproffs, trots att han är 36 år och egentligen inte kan spela. Det tar tydligen bara 10 000 timmar om man får tro en bok som Eric fått i present.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt 10 000 Timmar
17
56
Från kritikerna

1.8 av 5 Kritikers samlade betyg 8 recensioner

  • Huvudrollen har Peter Magnusson, som med komisk och fysisk tajming allt bättre behärskar sitt enrollsfack. Medspelare är Özz Nûjen som, när han inte tramsar, kan skimra.

  • Utropstecken även för Peter Magnusson, för kanske första gången någonsin i en roll som faktiskt låter honom skådespela snarare än bara lajva skådespeleri.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer