vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
SF-Kanalen • Ons 05 jun 06:15 - 07:35repris
11
4
10-åriga Misa har förlorat sin mamma och reser till Arjeplog för att tillbringa sommaren hos sin mormor. Misas hela tillvaro tycks ha gått i spillror. Men hennes liv förändras när hon i de norrländska skogarna stöter på en varghona med ungar.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Misa Mi
11
4
Från kritikerna

2.8 av 5 Kritikers samlade betyg 3 recensioner

  • Således inrättar sig ”Misa mi” i den svenska barnfilmstraditionen när den är som bäst; när den tar sin publik på allvar utan att för den skull bli tråkig.

  • Det finns lite av Ronja rövardotter i Misa mi, liksom något av Dansar med vargar. Men skillnaden är stor mellan Hollywood-sentimentalitet och den klara, genomskådande blick som Kim Janssons Misa har i mötet med vargen.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer