vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Säsong 1
SVT1 • Sön 16 jun 13:15 - 13:45repris
31
9
S1:A2 - När Pia Sundhage växte upp i lilla Marbäck i Västergötland på 60-talet var hon var tvungen att gå under namnet Pelle för att få spela match. Hon gjorde landslagsdebut som 15-åring och hennes karriär saknar motstycke i svensk damfotboll. Pia Sundhage skulle komma att bli Sverige första utlandsproffs. Hon lockades med fickpengar och ett löfte om att få låna presidentens moped. Efter avslutad spelarkarriär ledde hon USA till två olympiska guld som tränare.

Upphovsland: Sverige

Dela
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Streama Fotbollens historia

Betygsätt Fotbollens historia
31
9

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer