vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Säsong 1
DR2 • Tis 25 jun 03:05 - 03:35repris
0
0
S1:A3 - I tredje del af dokumentaren om BIG's, New York eventyr, hører man Bjarke Ingels fortælle om de mange forskellige kompetencer der arbejder i 'kulissen' bag arkitekterne. Man møder de folk der får ideerne/skitserne til, at blive til fysisk arkitektur. Man hører om de udfordringer der er ved at skabe et stort 'Gesamtkunstverk', som Bjarke kalder et sådant byggeri. Landskabsarkitekterne fortæller om det at skabe en have i midten af en skyskraber.

Upphovsland: Danmark

Dela
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Se Dansk skyskraber i New York på TV

Betygsätt Dansk skyskraber i New York
0
0

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer