vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
V Film Premiere • Lör 29 jun 01:00 - 03:00
1
0
Elevator Game följer den socialt tafatta tonåringen Ryan som smickrar in sig i en grupp nyutexaminerade gymnasieelever som driver en webbserie på nätet där de avslöjar vandringssägner. Men Ryan har en hemlighet: Hans syster försvann några månader tidigare och han tror att en farlig utmaning på nätet som kallas The Elevator Game ligger bakom försvinnadet. För att leka leken måste du åka hiss i en viss sekvens och påkalla en övernaturlig varelse som kallas The 5th Floor Woman.

Upphovsland: USA

Dela
Mer skräck? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Elevator Game
1
0
Från kritikerna

2.3 av 5 Kritikers samlade betyg 4 recensioner

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer