vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
8.1IMDbSäsong 3
TV4 • Ons 10 jul 20:30 - 21:00repris
789
279
S3:A6 - Anna blir kompis på Facebook med en av dagismammorna och det dröjer inte länge förrän hon börjar irritera sig på sin nya väns statusuppdateringar. Fredde och Alex hamnar i en diskussion huruvida det är manligt att sitta och kissa.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Solsidan
789
279
Från kritikerna

2.5 av 5 Kritikers samlade betyg 2 recensioner

  • Jag vet inte om skräckblandad förtjusning är rätt beskrivning. Men jag tror nästan det. För något av det bästa med ”Solsidan” är hur man som tittare slungas mellan att älska och störa sig på dessa underbara förlorare.

  • Karaktärerna är lika älskvärda som vanligt och skratten duggar lika tätt som i tidigare säsonger.

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer