vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
6.2IMDbSäsong 3
TV4 • Ons 10 jul 22:15 - 23:10
848
414
S3:A2 - En liten flicka hittas död i en jordkällare och snart kommer det fram att hon varit död en längre tid. Martin Beck och hans team försöker ta reda på vem den lilla flickan var. Inget barn har anmälts saknat och dessutom finns spår på fyndplatsen som tyder på att någon varit där nyligen. När ytterligare mystiska händelser inträffar i närområdet leder utredningen dem till Berlin och Beck beger sig dit för att försöka hitta mördaren.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Beck
848
414
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 3 recensioner

  • Ovanligt mörk och makaber Beck-film.

  • Vill inte avslöja för mycket men var beredd på något riktigt grymt och brutalt.

  • Det som är filmens stora behållning för mig är att filmserien blivit som en tvserie där vi lär känna de olika karaktärerna mer och mer, de blir som vänner.

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer