vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Kanal 5 • Ons 10 jul 23:15 - 01:20
107
56
Nicky är en rutinerad svindlare som träffar rookien Jess. Han lär henne branschens alla små knep. Tre år senare stöter han ihop med Jess i Buenos Aires, och hon är nu en fullfjädrad femme fatale som ställer alla hans noga uträknade planer på ända.

Upphovsland: USA

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Focus
107
56
Från kritikerna

2.8 av 5 Kritikers samlade betyg 18 recensioner

  • Filmen är väldigt underhållande med sina ständigt oväntade vändningar och sin skämtsamt kaxiga attityd mot människors lättlurade sinnen. I slutet vågar jag inte lita på något som någon säger eller gör, det är inte ens värt att försöka.

  • Focus has its share of bright spots: a lengthy scene that finds Nicky and Jess gambling with a Chinese millionaire...in a New Orleans Superdome skybox...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer