vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

A Million Ways to Die in the West

Dela
Då en mystisk kvinna rider in i byn faller den fega Albert genast för henne och en romans blommar upp och Albert förbättrar sitt självförtroende. Men när kvinnans make anländer för att utkräva hämnd måste Albert snart sätta sitt nyfunna mod på prov.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt A Million Ways to Die in the West
123
28
Från kritikerna

2.0 av 5 Kritikers samlade betyg 30 recensioner

  • Snälla pojkar får aldrig kyssa vackra flickor, har man ju hört. Seth MacFarlane – som har skrivit, regisserat och producerat denna bullriga westernfars,... – hävdar här motsatsen.

  • Slapstick i vilda västern. Skrattfest som kan bli klassiker.

  • Mot slutet är jag nöjd och känner mitt lystmäte efter humor och död i en salig kombination vara mättat och kan också varmt rekommendera detta till vem som än mår vara sugen på westernkomik i en relativt ny tappning.

  • ...driver med sexualmoral, hederskultur, konstruerade könsroller och allmän dumhet. Och naturligtvis med filmkonventioner.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer