vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dela
Armén är på plats för att samla in sina mannar, och den skrytsamme soldaten Adnan ser fram emot nya stora bedrifter. Men han kan inte ta värvning igen om han inte får tillbaka sitt automatgevär, som olyckligt nog hamnat hos hans flickvän, Lina... som inte släpper tillbaka honom in i sitt hus efter ett svartsjukegräl! Med hjälp av den motvillige pacifisten Abdi måste han försöka stjäla tillbaka geväret, undvika att bli upptäckt arméns värvare och reparera sin relation med sin älskade Lina. Den första spelfilmen gjord av den sudanesiske dokumentärfilmaren Hajooj Kuka (“Beats of the Antonov”) är en klassisk mustig kärleksfars med alla tänkbara ingredienser, män utklädda till kvinnor, mediciner med tokiga effekter, stridbara kvinnor och hopplösa karlar. Men den har samtidigt en allvarsam bakgrund i det infekterade och blodiga inbördeskriget nära gränsen mellan Sudan och Sydsudan, där Hajooj Kuka själv har verkat som krigskorrespondent. Filmen är textad på engelska och ingår i Cineasternas satsning "Films around the world", filmpärlor från världens alla hörn.

Upphovsland: Sydafrika

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Akasha
0
0

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy