vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Yrkesmilitären Brian återvänder till Hawaii för att övervaka uppskjutningen av en vapensatellit. Han återförenas där med sin stora ungdomskärlek Tracy samtidigt som han oväntat faller för flygvapnets mest plikttrogna kadett.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Aloha
63
56
Från kritikerna

2.1 av 5 Kritikers samlade betyg 11 recensioner

  • Det är på inga sätt en film man måste se, men den är inte heller underkänd. Oförarglig med en del intressanta karaktärsutvecklingar, är nog bästa beskrivningen.

  • Filmen är välspelad, vi serveras vackra naturbilder och vi får en glimt i urbefolkningens syn på amerikaniseringen av ön, men manuset är tunt.

  • The stars settle nicely into their roles...

  • Crowe's lively cast...enliven the intermittently charming script by adding dimensions of physicality and thoughtful timing to their deliveries.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy