vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Den dekorerade krigsveteranen Will Sharp som är i desperat behov av pengar för att betala för sin frus sjukvård ber, just den han vet att han inte borde be, sin adoptivbror Danny, om hjälp. Danny, en karismatisk yrkesbrottsling, erbjuder honom istället att vara med på ett jobb: det största bankrånet i Los Angeles historia. Eftersom hans frus liv står på spel kan Will inte säga nej. Men när deras flykt går spektakulärt fel, kapar de desperata bröderna en ambulans med en allvarligt sårad polis.

Upphovsland: USA, Japan

Dela
Mer action? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Ambulance
12
9
Från kritikerna

2.9 av 5 Kritikers samlade betyg 20 recensioner

  • I ”Ambulance” är det inte så enkelt som gott mot ont, svart eller vitt. Däremot rött och vitt. Plus alla andra färger som orsakas av pulversläckare, sprayfärg, kedjekrockar, granatkastare och bilbomber.

  • Välkommen tillbaka, Michael Bay. Det känns som alldeles för många år sen du gav oss en renodlad, bombastisk actionrulle på bio...

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy