vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Arn - Riket vid vägens slut

Dela
Arn kommer hem från sitt korståg till sin käresta Cecilia och de bygger upp ett hem tillsammans på Forsvik. Men Arn vet att kriget hotar och att sverkarna kommer att försöka återta kronan. Han använder sina utländska strategier för att bygga en armé.

Upphovsland: Danmark, Sverige, Finland, Storbritannien, Norge, Tyskland

Dela
Mer äventyr? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Arn - Riket vid vägens slut
47
16
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 5 recensioner

  • ...filmen tål att jämföras med Ridley Scotts Kingdom of heaven och andra amerikanska storfilmer i samma äventyrsstil.

  • Det känns amerikanskt; det är vida vinklar och storslagna vyer.

  • ...en krigssaga som ger god underhållning och visar att jättesatsningar kan ge något storslaget, särskilt med bra skådespelare och bra manus som grund.

  • ...det är inte i striderna som filmen har sin styrka. Precis som böckerna och den första filmen är det här en kärlekshistoria.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer