vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan

...

Sverige
DiskussionUnderhållning
0
0

Välkommen på hemmafest hos ett av Sveriges mest folkkära band när Arvingarna bjuder in både kändisar och tittare till Lassemans altan i Långedrag utanför Göteborg. Ladda upp för härlig musik, mycket skratt och en stor portion gôrgo göteborgshumor.
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Diskussion, Underhållning, S1:A1

  Sommaren har kommit till Långedrag på västkusten och Arvingarna står redo att bjuda på en fartfylld kväll. Första programmet gästas av inga mindre än Tusse, Lillasyster, Sussie Eriksson & Anki Albertsson, Glenn Hysén och Sofia Henriksson.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Diskussion, Underhållning, S1:A2

  Festligheterna hemma hos Lasseman fortsätter och Arvingarna har bjudit in Nanne Grönvall, Janne Josefsson och Lilla Namo till en helkväll med musik och femkamp. Det bjuds också på goda sommartacos lagade av mästerkocken Sofia Henriksson.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Diskussion, Underhållning, S1:A3

  Denna gång gästas Lassemans altan av inga mindre än Kalle Moraeus, Anna Bergendahl och Jan Roger Rippe. Arvingarna utmanar Anna i femkamp och Kalle hoppar in i köket och bjuder på egenkomponerade hamburgare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Diskussion, Underhållning, S1:A4

  Det blir ännu en somrig och festlig kväll på altanen när Lili & Susie, Frida Green och Kennet Andersson kommer på besök. Dans på Brännö Brygga och vattenpistolskamp står på schemat. Dessutom bjuder mästerkocken Sofia Henriksson på sommarpizza.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Diskussion, Underhållning, S1:A5

  Clara Klingenström, Chris Kläfford och Flamingokvintetten anländer till en sista sommarkväll på altanen. Fotbollshjälten Marcus Berg dömer årets sista femkamp och i köket har mästerkocken Sofia äntligen grilltema.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer