vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality, Romantik

Bachelor in Paradise

5.2 IMDb2014

Medverkande från The Bachelor och The Bachelorette får en andra chans att hitta kärleken, denna gång på en paradisö.

Säsonger och avsnitt

Säsong 6
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 6
Säsong 6
 • Avsnitt 1
  Reality, Romantik, S6:A1

  Säsongsstart. Tjugo förväntansfulla och kärlekssugna singlar anländer till paradiset i Mexiko. Redan från start blir det full fart; deltagarna lär känna varandra, det första dejtkortet ska delas ut i gruppen och Caelynn måste välja mellan killarna.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, Romantik, S6:A2

  En av tjejerna känner en stark koppling till den killen hon pratat med, men går han att lita på? Blake, som inte fått en bra start med tjejerna på hotellet, ger sig in i spelet för att vinna hjärtat på tjejen med många ögon på sig.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, Romantik, S6:A3

  Det har blivit dags för säsongens första rosceremoni och spänningen är laddad mellan deltagarna. Två av killarna har siktet inställt på samma tjej och frågorna som hänger i luften är vem som kommer erbjuda rosen först, och kommer hon ta emot den?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, Romantik, S6:A4

  En deltagare misstänker att hennes partner har känslor för hans ex där hemma. En ny kille anländer till paradiset och tjejerna tävlar om hans uppmärksamhet. All dramatik leder till explosiva konfrontationer och chockerande hemligheter avslöjas.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, Romantik, S6:A5

  Det vankas rosceremoni och den här gången är det tjejerna som har makten. En av tjejerna bestämmer sig för att lämna paradiset i förväg, vilket betyder en färre ros för killarna och stämningen blir allt mer tryckt. Samtidigt avslöjas en hemlighet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Reality, Romantik, S6:A6

  En av deltagarna ställs inför ett svårt val när någon på hemmaplan behöver henne, samtidigt som hon har starka känslor för en av killarna i paradiset. När en ny, vacker tjej anländer verkar hans uppmärksamhet dessutom byta riktning.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Reality, Romantik, S6:A7

  På cocktailfest i paradiset blir det dålig stämning. Två deltagare är ute efter samma ros, men en av dem vill ha den som ett tecken på vänskap. Kommer mannen med rosen välja en ny kärlek eller en växande vänskap? I paradiset kan allting hända.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Reality, Romantik, S6:A8

  Deltagarna blir inbjudna till bröllop mellan två deltagare från en tidigare säsong av programmet. Inbjudan ger hopp till de kärlekstörstiga tjejerna och killarna, men på bröllopet finns gäster från deras förflutna som de har en hel del otalt med.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Reality, Romantik, S6:A9

  Efter att en ny tjej anlänt behöver en av deltagarna ta ett beslut om hur han känner. Han har redan starka band i paradiset, men intresse finns åt annat håll också. Två nya killar anländer och allt ställs på spel när det är dags för rosceremoni.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Reality, Romantik, S6:A10

  Tiden i paradiset börjar lida mot sitt slut och deltagarna behöver försäkra sig om var de har varandra. Det finns obeslutsamhet hos de som inte har en säker partner och osäkerhet hos de som önskar sig en ros från en särskild person.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Reality, Romantik, S6:A11

  En tidigare deltagare dyker plötsligt upp och vill ta någon med sig hem. Den plötsliga vändningen tvingar deltagarna att tänka om kring den stundande rosceremonin. Ett av paradisets kärlekspar åker på en dejt där mycket står på spel.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Reality, Romantik, S6:A12

  Det är dags för sista veckan i paradiset. Orden ”jag älskar dig” hänger i luften för ett av paren, men kommer båda kunna säga dem och mena det? En deltagare hoppas att hans kärlek ska dyka upp på stranden och komma tillbaka till paradiset.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Reality, Romantik, S6:A13

  Säsongsavslutning. Vi får tillsammans med en livepublik se parens sista vecka i paradiset innan de måste bestämma om de vill fortsätta tillsammans på hemmaplan. Vilka kommer lämna paradiset lyckligt förlovade, och vilka kommer få sitt hjärta krossat?

  TV4 Play
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer