vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Bäst i test special
Bäst i test special I

Dela
Babben Larsson och David Sundin leder Bäst i test special där förlorare från tidigare säsonger får chans till revansch! Nu måste de göra allt för att inte riskera att bli Sämst i test. Johanna Nordström slår ett världsrekord och Marcus Berggren stönar i telefonen samtidigt som Marika Carlsson kastar en banan i hinken. Nassim Al Fakir går loss med ett paintball-gevär och Kristina "Keyyo" Petrushina beställer en kopp te.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner

Streama Bäst i test special

Annons
Betygsätt Bäst i test special
0
0

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer