vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Bastarden

Dela
Bastarden är en dramatisk berättelse om den blodiga striden mellan kapten Ludvig Kahlen och godsägaren Frederik de Schinkel. Kahlen är en enstöring som är besatt av att göra karg mark odlingsbar för att vinna kungens gunst. Godsägaren de Schinkel gör allt som står i hans makt för att stoppa dessa planer och själv ta över marken.
Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Bastarden
1
0
Från kritikerna

3.6 av 5 Kritikers samlade betyg 8 recensioner

  • Starka bilder. Det är hårt och slitigt, frosten biter och även de fattiga vänder sig mot varandra i fördomar och rädsla.

  • ...det är ett annorlunda och intressant stycke dansk historia som presenteras.

  • ...enjoyably gritty Nordic western.

  • ...this a film that not only deftly braids social drama with a tale of frontier survival, it does so in the most unsparing and consistently entertaining of ways.

  • Mads Mikkelsen is a dour delight in this gritty ‘Hygge Western’.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer