vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Beautiful Beings
Berdreymi

Dela
Addi bor med sin lilla syster och clairvoyanta mamma i ett av Reykjaviks utsatta områden. Hans trygga punkt är pojkgänget, och en dag bestämmer han sig för att den brutalt mobbade Balli ska få vara med. Det leder till nya allianser mellan pojkarna, som bortom vuxnas insyn festar, experimenterar med droger och har våldsamma konfrontationer med andra gäng. Snart står de inför ett vägskäl där lojalitet och vänskap sätts på svåra prov. Samtidigt börjar Addi få drömlika visioner.

Upphovsland: Island, Danmark, Sverige, Nederländerna, Tjeckien

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Beautiful Beings
1
0
Från kritikerna

3.1 av 5 Kritikers samlade betyg 5 recensioner

  • erättelsen räds inte mörker, men då och då skymtar också ljus, och lojalitet och vänskap anas i misären. Det är stunder som värmer, och dröjer sig kvar.

  • Det är en ungdomsfilm enligt Murphys lag där slagsmål leder till mer slagsmål, där missbruk går i arv och övergrepp skapar en hämndspiral.

  • ...en intensiv bevakning av mobbning som leds av begåvade skådespelare och stark regi.

  • ...shot with real style, with very good performances...

  • In his bleak film, Guðmundsson combines the kitchen sink drama of growing up in a cycle of violence and/or poverty and the magical realism of teenage fever dreams, with mixed results. 

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer