vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
Dido Elizabeth Belle, dotter till en brittisk marinofficer och en svart kvinna, skickas till England där hon växer upp med sin farbror, Lord Mansfield. När Dido förälskar sig i en präst, inleder de ett förhållande trots att farbrorn motsätter sig.

Upphovsland: Storbritannien

Dela
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Belle
39
12
Från kritikerna

3.0 av 5 Kritikers samlade betyg 19 recensioner

  • ...en tilltalande, spännande och med lätt hand hanterad historielektion. Lägg därtill en samling gedigna skådepelare som ger den liv, och trådarna vävs nästan omärkligt till dagens högst närvarande rasism och människohandel.

  • ...det här dramat där ras, sexism och klass vävs samman till en intrikat historia om hur giftasvuxna Belle blir medveten om kvinnans begränsade frihet.

  • A supremely confident work from one of Britain’s most promising directors...

  • ...lovely acting on display, particularly by Wilkinson and Mbatha-Raw.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer