vidare till tv.nu
Bonde söker fru - Kärlek åt alla

Bonde söker fru - Kärlek åt alla

Reality, Sverige

Våra bönder lämnar sina bondgårdar och får tillsammans med sina brevskrivare tillbringa sommaren på idylliska Siggesta gård. Här får vi följa bönderna på en snårig, men spännande resa mot den stora kärleken.

Säsonger och avsnitt

Säsong 13
 • Säsong 13
 • 01:00Avsnitt 1
  Reality

  Bönderna flyttar in på Siggesta herrgård och inleder sin kärleksfyllda sommar. Det blir minst sagt pirrigt när de möter sina brevskrivare för första gången och det uppstår känslor direkt när speeddejterna drar igång.

 • 01:00Avsnitt 2
  Reality

  Bönderna är mitt uppe i speeddejtingen och det blir många härliga och intressanta möten. Maries sista brevskrivare gör entré och rör om rejält i grytan. Magnus är ovan vid att få komplimanger och Henrik har det kämpigt med nerverna.

 • 01:00Avsnitt 3
  Reality

  Det är dags för stora beslut när bönderna ställs inför sommarens första val och behöver nu bestämma vem som ska få stanna och inte. Det blir känslosamt när några av brevskrivarna måste lämna herrgården.

 • 01:00Avsnitt 4
  Reality

  Det har blivit dags för våra bönder att ta med sina brevskrivare på gruppdejt och det dröjer inte länge innan rivalitet börjar växa fram. Henrik kämpar med att underhålla flera tjejer på en gång och Leonora är rädd för att gå för fort fram.

 • 01:00Avsnitt 5
  Reality

  Bönderna fortsätter sin dejtingsommar och bjuder ut varsin brevskrivare att prova på bondgårdslivet. Magnus är imponerad av Moa och Christer känner sig besviken på Marie. Kvällen avslutas med grillfest.

 • 01:00Avsnitt 6
  Reality

  Det är grillfest på Siggesta herrgård och Magnus har fullt upp med flera spirande romanser. Marie blir konfronterad av sina brevskrivare, som anser att hon spenderar för mycket tid med en av dem. Linda anländer till gården och det är dags för val.

 • 01:00Avsnitt 7
  Reality

  Det är dags för val på Siggesta Herrgård och det blir känslosamt för både bönder och brevskrivare. Henrik får stå över dagens val och det väcker kanske inte riktigt de känslor han hade hoppats på hos tjejerna.

 • 01:00Avsnitt 8
  Reality

  Brevskrivarnas fantasi sätts på prov när det är dags för tävling. Vinnarna får en singeldejt med sin bonde och det blir allt ifrån måleri till en sensuell massage. Brevskrivarna börjar känna av att tiden lider mot sitt slut och stressen börjar växa.

 • 01:00Avsnitt 9
  Reality

  Nu är det återigen dags för val och det blir som alltid känslosamt när tre brevskrivare ska lämna Siggesta. Henriks tjejer vill att han visar mer känslor och Marie fattar ett svårt beslut som förändrar hela hennes framtid på herrgården.

 • 01:00Avsnitt 10
  Reality

  Tiden på Siggesta herrgård börjar lida mot sitt slut och våra bönder bjuder in sina brevskrivare till slutdejter. Henriks tjejer känner av konkurrensen och på Magnus dejt har tjejerna väldigt olika syn på vem som kommer vinna hans hjärta.

 • 01:00Avsnitt 11
  Reality

  Det är dags för slutval på Siggesta herrgård och våra bönders kärlekssommar har nått sitt slut. Känslorna går på högvarv för både bönder och brevskrivare och Magnus får det kämpigt när han måste bestämma sig. Väljer han Moa eller Jennie?

 • 01:00Avsnitt 12
  Reality

  Den här gången åker Linda ut till böndernas gårdar för att höra vad som hänt med kärleken sedan de lämnade herrgården i somras. Hur ser de tillbaka på tiden på Siggesta - och har kärleken spirat mellan Magnus och Moa?